Het laatste nieuws

In 2021 al verwelkomde het Bierkasteel het productieteam van het ondernemersprogramma ‘Goe Bezig!’. De opnames vonden toen plaats in Michelles VIP Room, een eventlocatie met de look en feel van een sfeervolle bruine kroeg. Voor het tweede seizoen werd gekozen voor de prachtige tonnenzaal. Terwijl het bier in de houten tonnen ligt te rijpen, delen jonge en meer ervaren ondernemers hun verhaal.

Het Bierkasteel in Izegem huisvest tal van verschillende eventlocaties. Eén daarvan is de tonnenzaal waar het speciaalbier in houten tonnen – ook wel foeders genoemd – ligt te rijpen. De locatie is een ware eyecatcher en is zeer geliefd bij trouwkoppels die er hun ceremonie houden. Ook voor bedrijfsevents biedt de tonnenzaal heel wat mogelijkheden. Van een workshop over een presentatie tot een opnamestudio: u vraagt, het Bierkasteel draait.

De tonnenzaal biedt plaats aan zo’n 250 personen en kan gehuurd worden in combinatie met één van de andere Bierkasteel eventlocaties. Ontdek ze allemaal op bierkasteel.be of neem vrijblijvend contact op met Michelle Vanhonsebrouck voor meer informatie (michelle@bierkasteel.be).

Wil je de tonnenzaal “aan het werk” zien? Het tweede seizoen van Goe Bezig! is nog tot eind januari te volgen op Kanaal Z. Herbekijk alle afleveringen – inclusief seizoen 1 – via goebezig.tv.

Locatie voor seminaries in Izegem – Het Bierkasteel