Het laatste nieuws

Heeft u tijdens de zomer met uw team deelgenomen aan een van de “Garden Boverie”-evenementen en mist u deze warme en feestelijke sfeer? Het Van der Valk Hotel Liège Congrès wil u dit niet ontzeggen en zet deze aangename evenementen voort in de Sky Bar, die volledig kan worden aangepast voor privégelegenheden!

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u vanaf 18 uur naar hogere regionen trekken en genieten van het prachtige uitzicht over de vurige stede vanaf deze magische plek op de 10e verdieping van het gebouw. Nip van een heerlijke cocktail en (her)ontdek het aanbod van aperitiefschotels in een adembenemend kader!

Bovendien biedt dit hotel, op een steenworp afstand van het Musée de la Boverie, twee banketzalen voor al uw evenementen, evenals 3 kantoren voor 6 tot 10 personen die perfect zijn voor vergaderingen. Dit complex met de grootste hotelcapaciteit van de stad zal indruk op u maken met zijn 219 kamers, suites en appartementen, een brasserie-restaurant met plaats voor 300 personen en de terrassen. Daarnaast zijn er ook het Kineo fitness- en wellnesscenter en het zeer trendy binnenzwembad.

Congresbureau in Luik – Conventiebureau Liège-Spa-Businessland