Het laatste nieuws

Juni stond weer volop in het teken van de familiedagen. Zowel Infrax als DAF kozen ervoor om To The Point Events onder de arm te nemen en samen een groot feest te bouwen! Tegelijkertijd mochten beide bedrijven ook een aantal kaarsjes uitblazen…

De familiedag van DAF kaderde in het 50-jarig bestaan van de Kempense vestiging. Meer dan 18.000 werknemers, dealers en hun gezinnen kregen de kans om het bedrijf te ontdekken door verschillende wandelroutes, demonstraties en een oldtimer boulevard met vrachtwagens van 50 jaar geleden tot nu. De durvers onder de aanwezigen konden zich omhoog laten hijsen met de skylift voor een totaaloverzicht vanuit de lucht. Verder genoten de aanwezigen van tal van optredens en konden de kinderen zich uitleven op springkastelen voor groot en klein!

Netbeheerder Infrax blies eind juni 2016 tien kaarsjes uit en dat eerste decennium moest vanzelfsprekend passend gevierd worden. Het Provinciedomein in Kessel-Lo vormde het mooie decor van een schitterend evenement. Tweeduizend gasten – collega’s, partners en kinderen – maakten er als een hechte Infrax-familie een geweldige dag van. Er was dan ook voor ieder wat wils. Een goed gevuld attractieplein voor de kinderen, een overheerlijke barbecue, spetterende optredens en workshops. En natuurlijk voldoende tijd om – onder het genot van een frisse pint of een lekker nagerecht – bij te praten met collega’s uit de verschillende regio’s. Dat leverde niets dan blije gezichten op. Kortom: dit Infrax-jubileum was een Familiefeest met een héél grote F.

Beide familiedagen waren een schot in de roos. Als team hebben we er een enorme voldoening uitgehaald en ook de klant was meer dan tevreden.

Meer informatie op www.tothepointevents.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/unieke-bedrijfsevenementen-to-the-point-events/