Het laatste nieuws

Toffe Teambuildings: het teambuildingportaal dat u inspireert en ontzorgt!
Meer dan ooit is een gerichte investering in uw personeel van goudwaarde voor uw bedrijf. Want happy employees make happy customers! Teambuilding stimuleert samenwerking, onderhoudt motivatie en verhoogt de efficiëntie en productiviteit van uw medewerkers. Een win-win dus voor uw bedrijf die aan de basis ligt van uw succes én customer delight.

Inspireren & selecteren!
To The Point Events verkent het aanbod en gaat op zoek naar nieuwe activiteiten, verfrissende formats en inspirerende locaties. Daarbij zetten ze het beste van de markt voor u op een rijtje zodat u eenvoudig en snel een efficiënte keuze kan maken. Hulp nodig? Vraag het aan Sofie!

Ontzorgen dankzij een totaaloplossing
Gekozen? Dan kan u bij To The Point Events terecht voor de volledige uitwerking van uw evenement: een online inschrijvingsplatform, bijkomende (vergader-)faciliteiten en speciale cateringwensen, spelschema’s, overnachtingen, tot zelfs een persoonlijk cadeautje als kers op de taart, … U vraagt, zij zorgen ervoor!
Een zinnenprikkelende totaaloplossing, één aanspreekpunt, één factuur & een persoonlijke service afgestemd op uw wensen.
Hoe kan To The Point Events u helpen? Ontdek hun aanbod hier!

Van bedrijven voor bedrijven
De aangeboden formats in dit portaal zijn voor jou getest en goedgekeurd door andere bedrijven. Ken je zelf nog andere leuke formats? Geef ze zeker door aan Sofie en help anderen aan de teambuildingdag van hun leven! De beste 10 tips belonen we met een unieke snoeppot van To The Point Events.
Check: www.toffeteambuildings.be

Uitbreiding aanbod To The Point Events
Toffe teambuildings is een portaal ontwikkeld door To The Point Events. Dit als antwoord op de stijgende vraag naar een efficiënter teambuilding-keuzetraject. Voor al uw andere events: familiedagen, personeelsfeesten, brand activation, beurzen, product-lanceringen, etc… kan u natuurlijk blijven beroep doen op maatwerk van ons multi-disciplinair team.
Check: www.tothepointevents.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline

Unieke bedrijfsevenementen – To The Point Events