Het laatste nieuws

10 jaar event know-how en de nieuwe inspirerende Corda Campus hebben To The Point Events aangezet tot de lancering van 2 eigen eventplatforms in samenwerking met Intago: een state of the art registratieplatform en een zeer gebruiksvriendelijk digital experience platform.

Op deze manier zorgen we voor een perfecte digitale beleving voor, tijdens en na het evenement. Deelnemers kunnen gemakkelijk op voorhand inschrijven voor sessies naar hun keuze en krijgen praktische reminders in de aanloop van het event.

Met een persoonlijke agenda en digitaal grondplan vindt een deelnemer eenvoudig zijn weg. Maar we zetten ook sterk in op interactie en netwerking via social feed, direct polls, Q&A en een attendee list. Zo komen deelnemers makkelijker dan ooit met elkaar in contact en vormt de app een basis voor een maximale experience tot lang na het event. Hierdoor kunnen ook aftermovies en interessante aftertopics digitaal gedeeld worden.

Deze digital flow trekt To The Point Events door in zijn volledige aanbod. Sofie Nieuwling, verantwoordelijk voor de teambuildings, is bijzonder enthousiast over haar ruim aanbod van workshops: van drones, over Virtual Reality, naar E-mobility, al dan niet met keynote-sprekers zoals Peter Hinssen, Marnick Vandebroek… Zelfs een digital detox-day behoort tot de mogelijkheden. Misschien is een rustgevende, inspirerende yogasessie wel iets voor u en uw collega’s?

Ondertussen ontpopte er zich op de Corda Campus, het epicenter voor innovatie, de Epicorda. Een unieke tentoonstelling over Philips en Apple, met enkele unieke stukken uit de privécollectie van Peter Hinssen. In combinatie met het ruime aanbod aan vergaderzalen maakt dit de place-to-be voor digitale inspiratie.

Samen met de lancering van het nieuwe digital experience- en registratieplatform, het digitale aanbod aan workshops en keynote-sprekers en zijn gunstige ligging op de Corda Campus, gaat To The Point Events ook een intense samenwerking aan met het BLCB (Belgian Limburg Convention Bureau). Vanwege zijn unieke locaties, exclusieve settings, culinaire landschap en uitstekende prijs/kwaliteit service sporen ze nationale klanten aan om voor hun digital experience activiteiten naar Limburg te komen.

Meer info: www.tothepointevents.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke bedrijfsevenementen – To The Point Events