Het laatste nieuws

200 personen uit de businesswereld namen in DOCK 3 deel aan de eTradeSummit, een organisatie van THOAS en steevast goed voor een gevuld programma. Op het menu niet alleen een druk bijgewoond seminarie met diverse presentaties rond e-trade, maar ook een ontbijt, een middaglunch, een receptie en een galadiner.

Een multifunctionele evenementenlocatie met een centrale ligging nabij Antwerpen en uitstekend te bereiken voor alle genodigden: DOCK 3 had alle troeven in handen om de deelnemers aan de eTradeSummit een gedroomde locatie te bieden. En dat werd het ook, want de eTradeSummit getuigde opnieuw van een sterk staaltje B2B-eventorganisatie op de locatie van DOCK3.

De eTradeSummit is het toonaangevende ‘digital commerce’ evenement van het jaar en legt de focus op de mogelijkheden van de nieuwe digitale economie. Tal van vooraanstaande businessmensen luisteren er naar topsprekers en ontmoeten er collega’s en bekende persoonlijkheden uit de sector. Het begon ’s ochtends met een ontbijt, gevolgd door diverse presentaties in de Mainroom. ’s middags werd het seminarieprogramma kort onderbroken voor een gesmaakte lunch. ’s Avonds genoten de deelnemers van een receptie en een zittend galadiner in de grote zaal waar de presentaties plaatsvonden. Tijdens de ombouw werden de bezoekers opgevangen in de andere ruimten van DOCK 3 waar eerder ook het uitgebreide ontbijt en de lunch werden geserveerd.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke eventlocatie in Antwerpen – DOCK 3