Het laatste nieuws

Hybride events voor een internationaal publiek

Dit najaar wordt Vlaanderen het epicentrum van de gastronomie. The World’s 50 Best Restaurants 2021 Awards vinden plaats in Antwerpen en het UNWTO World Forum on Gastronomy Tourism komt naar Brugge. Voor de organisatie van beide hybride evenementen werd The Oval Office aangesteld.

The World’s 50 Best Restaurants

Na een onderbreking van een jaar als gevolg van de COVID pandemie zullen The World’s 50 Best Restaurants 2021 Awards van 3 tot 5 oktober in Antwerpen plaats vinden. Als event management partner werkt The Oval Office samen met The World’s 50 Best Restaurants aan een driedaags ‘hybride” eventprogramma. Dit betekent dat bezoekers en internationale pers die in staat zijn om naar Vlaanderen af te reizen, zullen kunnen deelnemen aan een reeks ‘live’ belevingen in Antwerpen en dat internationale deelnemers die niet fysiek aanwezig kunnen zijn het programma, waaronder de uitreiking op 5 oktober de gerenommeerde World’s 50 Best Restaurants Awards, virtueel kunnen volgen.

UNWTO World Forum on Gastronomy Tourism

De Wereldorganisatie voor Toerisme (UNWTO), het Baskisch Culinair Centrum (BCC), EventFlanders en de stad Brugge hebben The Oval Office aangesteld als live communication partner voor de organisatie van het 6e UNWTO World Forum on Gastronomy Tourism, van 31 oktober tot 2 november 2021. Met als centraal thema ‘Gastronomy Tourism: Promoting Rural and Regional Development’ zal het evenement zich toespitsen op het enorm potentieel van gastronomietoerisme op vlak van jobcreatie, regionale cohesie en duurzame groei.

De toekomst is hybride

Voor het eerst in hun bestaan zullen The World’s 50 Best Restaurants en het UNWTO World Forum een hybride vorm aannemen, waardoor deelnemers deze zowel online als live kunnen beleven.

Dries Mahieu, Client Director The Oval Office: “Sinds COVID-19 hebben veel events virtueel plaatsgevonden. Maar nu het einde van de pandemie in zicht is, kunnen we opnieuw veilige live belevingen creëren gecombineerd met inspirerende online ervaringen. Dergelijke hybride events bieden de mogelijkheid om de impact en het bereik te maximaliseren door zowel voor het live publiek als voor de online deelnemers waardevolle inspiratie- en netwerkmomenten te organiseren.”

Evenement organisator – The Oval Office