Het laatste nieuws

Meer dan 1.500 veiligheidsmensen van onder meer de brandweer, politie, binnenlandse zaken en de civiele bescherming bezochten vorige week de ASTRID User Days, een tweedaags congres en vakbeurs in Stayen, het voetbalstadion van Sint-Truiden. Ook de ministers van Binnenlandse Zaken Jan Jambon en van Justitie Koen Geens bezochten het evenement. Om dit alles in goede banen te leiden en bezoekers voor, tijdens en na hun bezoek een echte merkbeleving aan te bieden, rekende organisator ASTRID op de live communicatie-aanpak van The Oval Office.

Coördinatie tweedaagse beurs en congres 

Het team van The Oval Office stond in voor de algemene coördinatie van de tweedaagse met technische en praktische ondersteuning. En voor de organisatie van een indoor en outdoor beurs, waar de nieuwste technologische snufjes op het vlak van beveiliging en communicatie werden voorgesteld. Enkele standen werden ook op maat door het bureau ontworpen.

Communicatie voor, tijdens en na het event

The Oval Office was eveneens verantwoordelijk voor het volledige communicatietraject, van save-the-date en uitnodiging, over affiches, advertenties en online banners tot een uitgebreide, drietalige website met registratiemodule voor standhouders en bezoekers. Dit alles in lijn met het creatieve en inhoudelijke concept ‘Samen naar een scorende toekomst’. Ook de eventcommunicatie met signalisatie, informatiepanelen, een programma en badging werd door ons voorzien.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/evenement-organisator-the-oval-office/