Het laatste nieuws

Sinds 3 jaar zorgt Amalthea achter de schermen van Antwerpen Proeft voor de productie en voorbereiding van de gerechten van de topchefs die zich van hun beste kant laten zien in de prachtige keukens van hoofdsponsor AEG.
De topgerechten van chef Nick Bril en chef Giovanni Bruno op tafel toveren voor enkele duizenden gasten kan alleen met vereende krachten. De magie van de sterrenchefs op grote schaal geproduceerd in de kwalitatief hoogstaande productiekeuken van Amalthea is de gouden formule. Dankzij AEG wordt deze droomcombinatie mogelijk.
Voor Amalthea is dit een zeer leerrijke ervaring. Een kijkje nemen in de keuken van deze sterrenrestaurants is natuurlijk geweldig. En onze toch al zo streng op kwaliteit gecontroleerde productie nog een trapje hoger liften onder het toeziend oog van deze keukengoden is een uitdaging die we ook dit jaar met plezier aangingen. Anderzijds is het voor de topchefs een eye-opener dat het mogelijk is om op zo’n grote schaal te produceren op topniveau.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Eventcatering Antwerpen – Amalthea