Het laatste nieuws

The Fungroup is een bedrijf dat zich ondertussen al 25 jaar proflieert in de eventsector. The Fungroup is gespecialiseerd in de verhuur van unieke attracties, tenten, podia, promotours en het bedenken en realiseren van unieke formats.

Meer info kan je online vinden via www.fungroup.be

Taakbeschrijving

The Fungroup is dringend op zoek naar een sales medewerker met ervaring (M/V).

Je staat in voor de verhuur van attracties, tenten, podia, etc. Hiervoor neem je contact op met bestaande klanten, maar je focus ligt vooral op het zoeken van nieuwe prospecten. Dit gebeurt op basis van telefonische conversaties, mailings, meetings, events,….

Met je kennis van ons aanbod adviseer je de klant, speel je in op hun behoefte en sluit je de deal. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen.

Je bent ambitieus en je kickt op deals binnenhalen. Targets zijn er om te overtreffen in samenwerking met je team. Verkopen is je natuurlijke biotoop. Netwerken schrikt je niet af.

Profiel

  • Je bent gepassioneerd door de eventsector!
  • Verkoopservaring en een persoonlijk netwerk in de evenementenbranche zijn pluspunten, waarbij je telefoon je beste vriend zal zijn.
  • Social media zoals Facebook, Twitter, Instagram, … hebben geen geheimen voor jou. Internet en online media zijn meer dan een hobby. De uitleg over hoe je met een computer (Mac) werkt kunnen we dus overslaan.
  • Naast Nederlands spreek je vlot Engels en Frans.
  • Je hebt alles behalve een 9-to-5 mentaliteit.
  • Je hebt een diploma hoger onderwijs, een rijbewijs en een eigen wagen.
  • Je hebt een gezond gevoel voor humor en ziet mogelijkheden in plaats van problemen.

Aanbod

Ben jij de ideale kandidaat voor deze job? Dan bieden wij je een interessante en zeer gevarieerde job aan in overeenstemming met je ervaring, je inzet en persoonlijke groei. Dit alles in een leuke en filevrije omgeving.

Solliciteren kan via  e-mail naar laura@fungroup.be

Meer info over de functie bij Laura Marting via +32(0)479 794 891