Het laatste nieuws

Boek uw stand op de E&C Days en profiteer van de Early Bird korting!
Op 19 en 20 april 2017 organiseren de vakorganisaties Febelux en B.E.S.A., in samenwerking met de BEA’s de gloednieuwe vakbeurs The Event & Communication Days, in ICC Ghent. Geïnteresseerde leveranciers uit de sector van B2B/B2C evenementen, congressen en beurzen kunnen nog tot midden januari genieten van een Early Bird korting bij het boeken van hun stand.

The Event & Communication Days richt zich op alle professionals (corporate event managers, marketingverantwoordelijken, event agencies,…) die in hun job bezig zijn met het op touw zetten van evenementen, beurzen en congressen. De exposanten van The Event & Communication Days zijn bedrijven die als leverancier kunnen bijdragen tot een kwaliteitsvol B2B/ B2C-event, een geslaagde beurs of een succesvol congres.

Platform om producten en diensten te tonen
Deze nieuwe vakbeurs is een initiatief van vakverenigingen Febelux en B.E.S.A. Zij willen hun leden en andere geïnteresseerde bedrijven een platform aanbieden om gedurende twee dagen hun producten en diensten voor te stellen aan een doelgericht publiek. “Met B.E.S.A. speelden we al langer met het idee om een beurs te organiseren om de producten en werking van onze leden te tonen aan de wereld van de organisatoren”, aldus Bart Van Den Daele, bestuurder van B.E.S.A., de Belgische associatie van leveranciers. “Wij hopen dat zoveel mogelijk leden en niet-leden van deze gelegenheid gebruik zullen maken, als exposant of als bezoeker. Maar het belangrijkste voor ons is dat we een kwaliteitsvolle beurs kunnen aanbieden, iets wat nog niet bestaat in België.”

Lezingen en seminaries
“Een initiatief als The Event & Communication Days is belangrijk voor de sector van de beurzen, congressen en events”, vervolgt Frédéric François, voorzitter van Febelux. “Het is een uitstekende gelegenheid om dit type media te promoten en onder de aandacht te brengen bij de marketing managers van bedrijven. Wij gaan onze leden dan ook proberen te overtuigen om als standhouder aanwezig te zijn, en zich te presenteren aan de 1.500 tot 2.000 marketeers die we daar hopen te zien. Op de eerste dag van het evenement zullen we ook een aantal zeer interessante lezingen en seminaries organiseren. Febelux gaat hiervoor interessante sprekers verzamelen die van de ‘E&C Days’ een niet te missen evenement zullen maken.”

Early Bird korting
Nog voor het lanceren van de communicatiecampagne hebben de eerste bedrijven zich reeds als exposant aangemeld. Zo zullen onder andere Belcco, Prismax en AS Technology in Gent met een stand aanwezig zijn. Geïnteresseerde bedrijven kunnen hun exporuimte – die beschikbaar is per 9m² – boeken door het bijgevoegde inschrijvingsdocument in te vullen en terug te sturen naar info-ecdays@aimgroup.eu. Tot en met 15 januari kan men bovendien genieten van een bijzonder aantrekkelijke Early Bird korting.
Een overzicht van de tarieven (per m²):

Vóór 15.01.2017: 75 euro voor leden B.E.S.A., ACC Belgium & Febelux, 130 euro voor niet-leden.
Na 15.01.2017: 125 euro voor leden B.E.S.A., ACC Belgium & Febelux, 180 euro voor niet-leden.

Check out the website