Het laatste nieuws

Vakorganisaties Febelux en B.E.S.A. organiseren op woensdag 19 en donderdag 20 april de eerste editie van The EC Days. Meer dan 100 exposanten en tal van lezingen en debatten dagen professionals uit om anders over het opzetten van hun event te denken.
De tweedaagse Event & Communication Days werden in het leven geroepen door Febelux, de beroepsfederatie voor de live communication industry, en B.E.S.A., de Belgian Event Supplier Association. Meer dan 100 exposanten tonen op woensdag 19 en donderdag 20 april in het International Convention Center (ICC) in het Gentse Citadelpark hun innovatieve producten en diensten.
Van de locaties zelf over slaapunits voor je bezoekers, alle podiumbenodigdheden en bewaking tijdens het event tot het schoonmaakbedrijf. The EC Days biedt een totaaloplossing voor een succesvol en zorgeloos congres, seminarie, salon of ander evenement. Van een bescheiden presentatie voor een kleine groep genodigden tot een overrompelende voorstelling voor zoveel mogelijk genodigden.
Daarnaast stelden Febelux en B.E.S.A. een programma op met lezingen door experts en rondetafelgesprekken. Die gaan onder meer over de relatie tussen events en hogeschoolopleidingen, verzekeringen en transportproblematieken. The EC Days worden afgesloten met de uitreiking van de prestigieuze Benelux Event Awards.

Meer info over The EC Days vindt u op de website, met onder meer een uitgebreid overzicht van de aanwezige exposanten en het volledige programma. En volg deze link om u op voorhand in te schrijven.