Het laatste nieuws

Wanneer fictie de realiteit overtreft

One Reality, een andere referentie op het gebied van virtuele realiteit, heeft dit najaar een leuke verrassing voor u in petto: THE ARENA. Zet uw headset op, pak de twee controllers, en speel mee! U kunt zich vrij bewegen in een ruimte van bijna 100 m². Aan deze nieuwe attractie kunnen 2 tot maximaal 8 personen deelnemen. De perfecte belevenis voor uw teambuildingactiviteiten!

Op dit moment worden op dit platform twee avonturen aangeboden: Death Squad en Cyberclash.

Het eerste avontuur zal uw teamgeest op de proef stellen. Uw basis staat op het punt overspoeld te worden door zombies. Bereid u voor op hun komst en probeer ze zo lang mogelijk op afstand te houden. Om te overleven, is het noodzakelijk dat u goed coördineert en samenwerkt zodat alle ingangen worden bewaakt en degenen die overspoeld worden hulp krijgen. Als één persoon uitvalt, loopt de hele verdediging het risico om om te vallen.

Het tweede avontuur biedt een “player versus player” ervaring. Vorm uw team, kies uw strategie en neem het op tegen het andere team. Een goede organisatie en teamgeest zijn van essentieel belang om als overwinnaar uit deze confrontaties te komen.

Dit gloednieuwe spel is een aanvulling op het al zeer ruime aanbod Free-Roaming-ervaringen, het spel kan door maximaal 20 mensen tegelijk worden gespeeld.

Incentives in Luik – Conventiebureau Liège-Spa-Businessland