Het laatste nieuws

Niets zo fascinerend als wetenschap en technologie. Het oogst verbazing, maakt ons nieuwsgierig en prikkelt de hersenen. Precies wat jij ook wil doen, als je een event of beurs organiseert of een presentatie of meeting houdt.
En dus is Technopolis – hét doe-centrum voor Wetenschap en Technologie – de perfecte locatie voor jouw event: zalen hebben we in alle maten (we hebben er 12 – van 20 tot 700 m² groot – van 10 tot 700 personen), onze catering laat zich smaken en onze omkadering is heerlijk flexibel. Met als unieke extra: het inspirerende kader – in de schaduw van Einstein, Volta en Edison.

Zaal- en daginvulling: jij beslist!

Hoe de zaal eruit ziet wanneer we jouw gasten ontvangen? Dat beslis jij: we stemmen alles – van catering tot aankleding – af op jouw wensen. Ook jouw event kleur je helemaal zelf in: een wetenschapsshow, teambuilding-parcours langs de opstellingen of liever een nocturne? Vraag maar raak! We hebben een aantal gegarandeerde succesformules in huis om van jouw evenement een topper te maken!

Topligging, nog betere service!

Technopolis is goed bereikbaar en omringd door een grote, gratis parking. En voor wie geen zin heeft om ’s morgens in de file te staan richting Brussel of Antwerpen: wij hebben zalen voor een inspirerend seminarie en lekkere ontbijtvergadering om daarna ‘volgetankt’ naar je bestemming te rijden.
Maar nog belangrijker dan de locatie is de service. En die is hier onberispelijk – vanaf het eerste verkennende gesprek tot de evaluatie na het event. We zitten al jaren in het vak!
Je merkt het: bij Technopolis zijn we er klaar voor om jouw gasten van hun sokken te blazen, zonder dat daar een scheikundige explosie bij aan te pas komt!

Ontdek ons volledige aanbod op de website

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminariezalen Mechelen – Technopolis