Het laatste nieuws

Voor het restaurant in Technopolis zijn we op zoek naar een kok met ervaring in coördinatie en aansturing van een team (m/v).

Functie:
– Het dagelijks coördineren en aansturen van de grootkeuken en restaurantmedewerkers.
– Verantwoordelijk voor de catering en het opstellen van de menu’s, m.a.w. kwalitatieve gerechten aanbieden.
– Verantwoordelijk voor de catering van evenementen georganiseerd door externen, gaande van broodjeslunches tot verfijnde keuken.
– Verantwoordelijk voor een kwalitatieve service in het restaurant en naar de evenementen toe.
– Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, plaatsen van bestellingen, inventaris, optimalisatie en efficiëntie behartigen.
– Verantwoordelijk voor de kostenbeheersing en de correcte prijszettingen.
– Verantwoordelijk voor het minimaliseren van het voedselverlies.
– Verantwoordelijk voor alle keukenmaterialen en apparaten.
– Waken over naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, HACCP-normen, hygiëne in de keuken en het restaurant.
– Garandeert opleiding, aansturen en opvolging voor nieuwe vaste – en interim medewerkers.
– Verantwoordelijk voor een optimale service met het oog op maximale klanttevredenheid.

Profiel:
– Je hebt minimum 10 jaar ervaring als kok en leidinggevende.
– Je bent bereid om flexibel te werken zowel ’s morgens vroeg, ‘s avonds en in het weekend.
– Je spreekt vlot Nederlands en trekt je goed uit de slag zowel in het Frans als in het Engels.
– Je hebt kennis van HACCP normen en veiligheidsnormen.
– Je hebt kennis van allergenen en de risico’s hieromtrent.
– Je bent creatief van aard en bent in staat om nieuwe recepten en gerechten te bedenken.
– Je bent trots op je job en voert die uit met passie.
– Je werkt probleemoplossend.
– Je bent sterk in het opmaken van een efficiënte werkverdeling en maakt aangepaste werkplanningen op.
– Je streeft naar een maximale klantentevredenheid en kwaliteitsgarantie.

Solliciteer via de link https://www.technopolis.be/nl/vacatures/