Het laatste nieuws

Van der Valk Hotel Brussels Airport- Slechts een jaar na de voorstelling van de gezellige sushi bar wordt met veel fierheid een nieuw hoofdstuk geopend. Vanaf 24 november 2016 kan via de gloednieuwe Pink Ginger website, take away sushi besteld worden. Voor de bedrijven in de buurt die graag eens een andere lunch willen tijdens een interne meeting, kan zelfs vanaf een bepaald bedrag geleverd worden. Deze extra service is op aanvraag.

De sushi staat bekend om zijn  originaliteit. Diosabel, de sushi-chef, is het uithangbord  van dit hippe concept en maakt haar sushi met een zelden geziene passie.

De bedrijven in de buurt van het hotel mogen nu vrijdag 04 november vanaf 11h00 een leuke promo-actie verwachten. Van der Valk Hotel Brussels Airport laat iedereen genieten van een ‘proevertje’. Met een toffe foodtruck gaan we van bedrijvenpark naar bedrijvenpark, dus aan allen die hier in de buurt werken, houd zeker jullie parkeerterrein in de gaten! 

Zoals steeds wordt een extra leuke prijs uitgedeeld, hiervoor houd je het beste onze Facebookpagina in de gaten Van Der Valk Hotel Brussels Airport.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/exclusief-seminarie-hotel-aan-de-luchthaven-in-brussel-van-der-valk-hotel-brussels-airport/