Het laatste nieuws

Na een interessant congres of een intensieve meeting napraten tijdens een heerlijke barbecue? Vanaf nu is ook dat een van de opties bij Vestar. “Ze hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten”, vertelt Sanne Vereycken, Venue Manager van Vestar. “Huneerste jaar als eventlocatie zit er bijna op en ze hebben tijdens deze periode fijne klanten mogen ontvangen en een variëteit aan events gehost. Dit van kleinere meetings tot grote nieuwjaarsrecepties en mooie congressen. Ze zijn dan ook trots op het parcours dat ze tot nu toe hebben afgelegd.”

Naast events organiseren hebben ze van de afgelopen maanden gebruik gemaakt om hun terras klaar te maken voor de zomermaanden. Het terras is voorzien van drie moderne pergola’s die schaduw geven tijdens warme dagen of beschutting voor wind als dit nodig is. Aan de Ofyr kunnen hun cateraars lekkere barbecues voorzien voor de gasten maar ook andere catering is er mogelijk. Daarnaast voorzien ze mooi meubilair en aankleding zoals ze dit voor alle andere zalen doen.

“Ze merken dat er vaak gevraagd wordt naar buitenruimten voor de catering en met dit terras kunnen ze hierop inspelen.”

“Ze merken dat er vaak gevraagd wordt naar buitenruimten voor de catering en met dit terras kunnen ze hier toch voor een stukje op inspelen”, gaat Sanne verder. “Het terras is groot genoeg voor groepen tot 150 personen. Het is leuk om in de drukke stad ook een mooie buitenruimte te kunnen aanbieden aan hun gasten, inclusief het uitzicht op hun grote tuin.”

Ze staan alvast klaar voor de komende maanden met boeiende events en hopen op een mooie zomer met uiteraard veel barbecues!

State-of-the-art event- en congrescentrum met vergaderfaciliteiten en grote tuin te Antwerpen – Vestar