Het laatste nieuws

Bart Koninckx neemt 100% van de aandelen over.

Bart Koninckx en Stefan Kerkhofs richtten samen 10 jaar geleden To The Point Events op. Een bedrijf wat zich de afgelopen jaren altijd wist te onderscheiden met zeer unieke en soms zeer exclusieve events, feesten en teambuildings.

“De afgelopen jaren hebben we samen onwaarschijnlijk mooie evenementen in België mogen organiseren” ,aldus Bart Koninckx, “en dit gaat de volgende jaren zeker niet veranderen, want het orderboekje van To The Point Events ziet er meer dan goed uit.”

„Voor mij waren het 10 fantastische jaren, waar ik met voldoening op terug kan kijken”, aldus Stefan Kerkhofs. „Zo hebben we diverse awards gewonnen met het bedrijf en zijn we het 3de beste evenementenkantoor van België geworden. Deze eer valt ons al een aantal jaren te beurt”.

„Achter de schermen zal ik zeker nog een rol meespelen voor de toekomstige nieuwe projecten, maar vooral met de lopende projecten en voor onze vaste klanten, die we al jaren dienen. Dit kan ik niet zomaar loslaten, want ik moet toch ergens mijn creatief ei kwijt”, aldus Stefan.

Kerkhofs heeft deze beslissing genomen omdat hij onlangs een groot contract afgesloten heeft in Amerika met zijn Dinner in The Sky-project.

„We hebben de rechten van Dinner in The Sky USA verkocht aan een investeringsmaatschappij, waarvan Jeffre Philips aandeelhouder is. Jeffre is de ex-verloofde van La Toya Jackson en was tevens ook 1 van de zakelijke partners van Michael Jackson. In de toekomst zal ik dus nog veel meer moeten gaan reizen. Ook zijn enkele leuke deals met grote Amerikaanse bekendheden in de maak.”

Naast The Fungroup participeert Stefan ook nog in Kerkhofs Tent-Renting.

“De ijzersterke reputatie en de capaciteiten van het huidige sterke team van To The Point events zullen er zeker voorzorgen dat onze klanten van de gekende service en creativiteit kunnen blijven genieten, ook omdat Stefan nog achter de schermen blijft meewerken” aldus Koninckx.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/unieke-bedrijfsevenementen-to-the-point-events/