Het laatste nieuws

Sandton Grand Hotel Reylof is het kroonjuweel onder de beste hotels in Gent. Een hotel waar u met uw collega’s en klanten gezien wil worden. Wij luiden het nieuwe jaar graag op een feestelijke wijze met u in. Plan uw meeting op een maandag in januari en/of februari, kom aan op zondagavond, overnacht in het Sandton Grand Hotel Reylof, geniet van een uitgebreid ontbijt, zodat uw klanten en collega’s op maandag uitgerust en energierijk van start kunnen gaan. Profiteer van een speciaal, residentieel vergaderarrangement aan een waanzinnig tarief en nog meer verrassingen…

€ 1 5 9 , 0 0*
PER PERSOON, INCLUSIEF:
o Welkomstdrankje op zondagavond (bier, wijn, fris)
o Overnachting met uitgebreid ontbijt buffet
o GRATIS upgrade naar een DELUXE kamer**
o Vergaderpakket op maandag inclusief 2 koffiepauzes & broodjeslunch met dranken

Voor een supplement van slechts €5,00 per persoon geniet u van een warme 2-gangen lunch.
* Exclusief €3,00 city taks per persoon per nacht.
Geldig op een vergadering op maandag in januari en/of februari 2017.
** Kamers op basis van beschikbaarheid.

Toast samen met Sandton Hotels op een goed jaar, de gezondheid, business, collegialiteit en de liefde!

De 9 vergaderzalen in het authentieke en originele Sandton Grand Hotel Reylof zijn allemaal voorzien van natuurlijk daglicht. Raak geïnspireerd tijdens en tussen het vergaderen door van deze prachtige locatie. Door de combinatie van de authentieke en historische look samen met de moderne facetten, ontstaat er een unieke setting. Deze prachtige zalen zijn volledig uitgerust met moderne faciliteiten. De comfortabele lounges en een prachtige statement bar zijn geschikt om tijdens of na de vergadering te genieten van een drankje met uw klanten of collega’s. In Gent’s meest trendy restaurant, Restaurant & Bar Lof moet u zijn voor een gastronomische lunch of diner. Restaurant Lof is uw restaurant voor een zakelijke afspraak of avondje uit. Laat je verrassen door de culinaire gerechten bereidt door Chef-kok Joris Korsten en zijn keuken team. Een Franse keuken met een moderne touch.

Twijfel niet ons te contacteren door middel van de referentie: ‘Happy Monday’ via griet.debels@sandton.eu.
* Enkel geldig bij nieuwe aanvragen van een residentiële seminarie met minimaal 10 deelnemers. Aankomst op een zondag met vergadering op de volgende maandag in januari en/of februari 2017.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderlocatie in Gent – Sandton Grand Hotel Reylof