Het laatste nieuws

Op 12 november 2016 vertrekken 15 vintage vliegtuigen, samen met 15 ondersteunende toestellen en helikopters vanuit Kreta voor een 5 weken durende air rally naar Cape Town. De deelnemers treden hiermee in de voetsporen van de vroege pioniers uit de jaren ’20, helemaal in de stijl van ‘Out of Africa’.

Deze air rally verbindt de mooiste en meest tot de verbeelding sprekende plaatsen in Afrika: van de majestueuze Nijl tussen Caïro en Khartoum, over de hooglanden van Ethiopië, de legendarische vlaktes van Kenia, via de indrukwekkende Kilimanjaro naar de Serengeti en het kruideneiland Zanzibar voor een korte stop om te genieten van de stranden van de Indische Oceaan. Daarna gaat het via het authentieke safariland Zambia naar de onovertroffen Victoria Falls en Bulawayo in Zimbabwe om uiteindelijk het ongerepte Botswana aan te doen en te eindigen boven de wijnlanden van Cape Town.

Dit is een race uniek in zijn soort, nooit eerder werd zulk een prestigieuze VintageAirRally gevlogen. Het wordt een event vol beproevingen, mechanische uitdagingen en menselijke stress, maar steeds in een verbluffend kader.

Elk van de 15 deelnemers diende over een vintage vliegtuig te beschikken, gebouwd vóór 31 december 1939, om te kunnen meedoen. Zij komen uit België, Duitsland, Canada, USA, Zuid-Afrika, Groot-Brittannië, Rusland, Chili en Botswana en zullen logeren in 5-sterrenhotels, tentenkampen en alles wat daar tussen zit.

Uniglobe Robins travel is trots om dit boeiende project mee te mogen organiseren.

Volg de rally op www.vintageairrally.com

Facebook: Uniglobe Robins Travel Incentives

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/teambuilding-in-het-buitenland-incentives-reis-teambuilding-weekends-en-motivatiereizen-uniglobe-robins-travel/