Het laatste nieuws

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor het organiseren van uw volgende incentive, teambuilding, familiedag, seminar of vergadering? Kies dan voor Forestia!
Er worden twee hoofdactiviteiten aangeboden: een dierenpark en een avonturenpark.

Het dierenpark biedt onderdak aan meer dan 300 dieren en een dertigtal soorten die er in ‘semi-vrijheid’ leven. Zij die graag wat meer adrenaline willen, zullen eerder kiezen voor het avonturenpark dat een wandeling in de bomen aanbiedt. In totaal 6 parcours, meer dan 90 hindernissen en een gigantische tokkelbaan van 120 meter wachten er op u!

En nadien kunt u de festiviteiten gewoon voortzetten in de Forest’bar, een restaurant met een gezellige en ontspannen sfeer. Daar kunt u volop genieten van verse seizoensproducten, maar ook van een assortiment hapjes om de eetlust op te wekken en van heerlijke barbecues en lokale bieren om af te koelen.

Als u ten slotte van uw dag een kort verblijf wenst te maken, mis dan zeker niet de kans om midden in het bos te overnachten! Want sinds 2023 staan er 5 lodges verspreid over het dierenpark en één hotel met 6 slaapkamers, op 2 minuten van het park (voor in totaal 40 personen, halfpension), tot uw beschikking.

Congresbureau in Luik – Convention Bureau – MICE Liège-Spa