Het laatste nieuws

Bocuse d’Or is het grootste gastronomisch evenement op mondiaal vlak. Elke 2 jaar gaat België op zoek naar de geschikte kandidaat om ons land culinair te vertegenwoordigen.
Jan van de Velde, sous-chef van Resto Martinique gelegen in het Mechelse AFAS stadion, is één van de vijf geselecteerde kandidaten om aan deze wedstrijd deel te nemen. De wedstrijd is een zoektocht naar talentvolle chefs en jongeren die geen enkele culinaire uitdaging uit de weg gaan.
Resto Martinique, gelegen in het AFAS stadion staat culinair voor smaakvol, eigentijds, eigenzinnig en authentiek. Er is een relatief beperkte kaart waar vers de norm is en streekgerechten volop tot hun recht komen. De ruimte kan eveneens afgehuurd worden voor privé gelegenheden. Gratis parking is aanwezig.
Jan Van Eyck en Wim Voss, eigenaars van Tribune m: “Wij zijn klaar om tal van uiteenlopende evenementen te organiseren. Naast het restaurant is er eveneens een meeting en event center op deze unieke locatie, allen met uniek zicht op de grasmat. Activiteiten van 5 tot 11.000 personen kunnen er eenvoudig plaatsvinden met een unieke beleving”
Het stadion, uitgebaat door Tribune m beschikt over een multifunctionele evenementenzaal  “Grand Kavée” en 14 skyboxen, aangrenzend aan Resto Martinique. Deze ruimtes zijn ideale locaties voor meetings.
De combinatie van alle faciliteiten met culinaire topprestaties zorgen alvast voor een uniek gegeven.
Resto Martinique en Tribune m maken deel uit van Groep van Eyck, een organisatie met meer dan 40 jaar ervaring in horeca en catering.

Meer info:
Resto Martinique, Kleine Nieuwedijkstraat 53, 2800 Mechelen – www.restomartinique.be, 015/36.35.33
Openingsuren: van maandag (enkel lunch) tem vrijdag van 11u30 – 21u00
Tribune m, www.tribunem.be

Foto: (van links naar rechts)
Jan Van Eyck, CEO Groep van Eyck en mede-eigenaar Tribune m
Jan Van de Velde, sous-chef Resto Martinique
Bart Van Roy, chef-kok Resto Martinique, Wim Vos – mede-eigenaar Tribune m