Het laatste nieuws

SLV Rent investeert jaar na jaar in de nieuwste technologie.
Naast de Clay Paky Alpha Spot QWO 800 moving heads kunnen we nu ook de Scenius Profile aanbieden, de krachtigste moving head van Clay Paky. Een klepper in zijn categorie want kort geleden heeft de Scenius Profile de Plasa Award 2016 gewonnen. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan het meest innovatieve product binnen de entertainmentindustrie.
Deze 1400W HTI lamp heeft een kleurtemperatuur van 6500 Kelvin en een CRI-waarde tussen de 91-95 wat uitermate geliefd is in de televisiewereld. De lamp heeft een lichtsterkte van 120.000 lumen, wist je dat een gewone gloeilamp een lichtsterkte heeft van 200 à 300 lumen?

Naast een krachtige lamp beschikt dit toestel ook over heel wat effecten en een vooruitstrevend framingsysteem.
Dit ingebouwde framingsysteem waarmee je de lichtbundel kan bewerken zorgt voor eindeloze mogelijkheden. Met dit systeem kan een vlak heel nauwkeurig belicht worden waarbij ongewenst strooilicht weggesneden wordt. Dit is zeer efficiënt bij het uitlichten van logo’s, banners, spreekgestoeltes, enzovoort. Daarnaast beschikt deze armatuur ook over een zoom van 8° tot 50° en twee frostfilters waarmee de lichtbundel nauwkeurig onscherp gemaakt kan worden.

De combinatie van dit alles maakt de Clay Paky Scenius Profile zo polyvalent dat deze moving head een meerwaarde kan bieden op evenementen, in theater, televisie en musical. Een idee voor uw volgende event?

Contacteer SLV Rent op +32 (0)9 385 33 95 of info@slvrent.be
www.slvrent.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Verhuur van professioneel licht en geluid – SLV Rent