Het laatste nieuws

(web) Site Oud Sint-Jan zit in ’t nieuw!
Site Oud Sint-Jan, een historische site met veel mogelijkheden in het hart van Brugge, pakt uit met een nieuwe website. Die brengt overzichtelijk de verschillende functies van het voormalige ziekenhuis in kaart: van de ambities op het vlak van de programmatie van expo’s tot de zalenverhuur en het ter beschikking stellen van congresfaciliteiten.

Begin deze maand ging Xpo Picasso open op Site Oud Sint-Jan. In mei wordt het internationaal reizende Wildlife Photographer of the Year verwacht: een expo met de beste natuurfoto’s ter wereld, geselecteerd na een internationale competitie van het Natural History Museum van Londen.

Site Oud Sint-Jan heeft de ambitie om interessante en bijzondere expo’s in te richten onder de noemer Xpo Center Bruges. Dat kan voor uw klanten een fijne meerwaarde zijn.
Een congres- en evenementencentrum en een unieke omgeving

Maar Site Oud Sint-Jan, een historische site, is ook een congres- en evenementencentrum en een plek waar het goed feesten is, met zicht op de reitjes, in een omgeving die tot de verbeelding spreekt. Het pand en de omgeving van het oude Sint-Janshospitaal lenen zich uitstekend voor de inrichting van vergaderingen of congressen en voor de verhuur van zalen voor diverse gelegenheden en evenementen. Twaalf polyvalente zalen en een unieke binnentuin staan ter beschikking: 2500 vierkante meter centraal gelegen ruimte, omkaderd door een gevarieerd aanbod aan horecazaken, diverse kunstgalleries en wisselende culturele initiatieven.

De verschillende functies en mogelijkheden van Site Oud Sint-Jan, alle info en sfeerbeelden zijn nu samengebracht in een nieuwe website: www.oudsintjan.be.

Wil u vooral info over de expo’s die de site inricht? www.xpo-center-bruges.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47168-meeting-rooms-vergaderzalen-in-brugge–site-oud-sint-jan.html