Het laatste nieuws

IMEX is de belangrijkste ‘Meetings Industry’-beurs en richt zich naar internationale bedrijven, agentschappen en verenigingen. Er zijn potentiële klanten van over de hele wereld maar je ontmoet er voornamelijk Europese meeting– en incentive organizers.
Uniek is het hosted buyers-programma dat garant staat voor een uitgebreid online afsprakenforum en waarbij 4000 klanten worden uitgenodigd. Toerisme Vlaanderen verzorgt ook verschillende bestemmingspresentaties voor potentiële hosted buyers-groepen en organiseert meerdere netwerkingopportuniteiten op de Vlaanderen-stand. De IMEX-website biedt bovenal tal van gratis online marketingtools voor iedere individuele deelnemer.

Ben je er graag bij? Registreer dan via onderstaande link, de plaatsen zijn beperkt! http://www.toerismevlaanderen.be/inschrijvingsformulierMICEinternationaal

Praktische info
Datum en locatievan 16 tot 18 mei 2017 – Messe Frankfurt
Standconcept
Vlaanderenstand op 80m² – loungeformule (geen vaste plaats) – Belgische bieren
Deelnameprijs
€2085 voor 3 dagen beurs (BTW niet inbegrepen)

Extra voordeel voor IMEX deelnemers
Toerisme Vlaanderen nodigt haar standpartners uit op de exclusieve Pre-Imex Diamond Cocktail op maandag 15 mei. Op dit b2b evenement ontmoet je Duitse meeting & event planners.

Voor info en vragen :
Kari Alloo – Meeting Consultant  – tel.: 02/504 04 35 – kari.alloo@visitflanders.com

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau Vlaanderen – Toerisme Vlaanderen – Meet in Flanders