Het laatste nieuws

Dit boetiekhotel is een must, ik stel voor om het op je bucketlist te zetten! Het hotel heeft 42 kamers, een eigen fitness, 2 massagecabines en een boardroom. De locatie van het hotel is perfect om Palma de Mallorca te ontdekken, dicht bij het centrum en toch heel rustig op Placa de Sant Francesc.

Vanaf het moment dat u aankomt, voelt u zich meer dan welkom in dit echte juweeltje. Maakt u zich geen zorgen over het parkeren, want u kunt altijd kiezen voor de valet parking, die het hotel aanbiedt voor €30.

Hotel Sant Francesc is gevestigd in een herenhuis uit het midden van de 19e eeuw. En het karakter ervan is bewaard gebleven, wat het hotel nog charmanter maakt. De check-in (24u) verliep heel vlot, en ik kon al snel mijn mooie suite verkennen. Voorzien van een hemelbed, ruime badkamer met douche en design bad. Ook de walk-in dressing was erg handig met veel ruimte, zeker als je vrouw nog niet besloten heeft welke outfit ze ’s avonds zal dragen. Bovendien heeft de suite een zeer charmant terras, met uitzicht op de andere suites en de mezzanine.

Ik had ook gereserveerd in Quadrat, het restaurant van het hotel. De sfeer in het restaurant gaf me meteen een goed gevoel. Hier zou ik een fantastische avond beleven, dankzij de prachtige wijnkaart en een zeer gevarieerde kaart, met uiteraard een knipoog naar de Mallorcaanse keuken. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag, maar alleen op zondag voor de lunch. Elke week stelt de chef een nieuw menu samen.

Hotel Sant Francesc beschikt over een adembenemend dak dat tijdens zomeravonden ook toegankelijk is voor externe partijen. Na het lekkere ontbijt, buffet en à la carte menu, besloten we op het dakterras te blijven. Inderdaad, een Spaanse zon in december met uitzicht over de prachtige stad Palma, zet dit hotel bovenaan je lijstje.