Het laatste nieuws

Een prachtige locatie in Cagnes-sur-Mer, ideaal voor uw business groepen, incentives en teambuildings…..
Wellicht al bekend met de Sandton hotels in België waaronder  het Sandton Grand Hotel Reylof te Gent of Sandton Brussels Centre en Sandton Pillows Brussels,  maar waarom niet eens kennis maken met onze collega’s aan de Côte d’Azur.

Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne is een afgeschermd privédomein verscholen in de zonnige heuvels van Cagnes-sur-Mer. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor bezoeken aan Nice, Cannes, Juan-les-Pins, Monaco en Cap d’Antibes. Het is een plek waar ingetogen luxe de boventoon voert, met diverse comfortabele verblijfsmogelijkheden, een verwarmd buitenzwembad met fantastisch uitzicht en een uitstekende open keuken. Chef Thijs Gelaude met zijn team zorgen voor een gastronomische ervaring in het restaurant. Een prachtige kaart waar voornamelijk biologische en lokale producten op te vinden zijn, verder kookt men in Franse stijl met internationale invloeden. Of maak uw avond speciaal en reserveer een diner in het midden van de olijfgaard, dit zal zorgen voor een extra unieke ervaring. Overigens wordt er wekelijks een barbecue verzorgd aan het zwembad, genoeg variatie dus.

Vergaderen? Incentive? Teambuilding, alles is mogelijk. De vergaderzaal is uitgerust met moderne faciliteiten en u kunt uiteraard gratis gebruik maken van ons WiFi-netwerk.
Actie!
Als u een inspirerende locatie zoekt om uw meeting of event te organiseren, dan is Sandton Hotel & Résidence Domaine Cocagne dè locatie !
Nu speciaal voor u biedt Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne 5% korting op de eind factuur als u reserveert (minimum 10 personen) voor april, mei, juni, september & oktober 2017. Bij de reservering vermeldt u dan de volgende code FRMICE2017 . Reserveren kan via cagnes@sandton.eu of bel  +33 (0)492 135 777.
Wij bieden u alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf aan de Côte d’Azur op amper 15 min van de Internationale lunchthaven van  Nice.

Hierbij enkele faciliteiten:
– 33 luxekamers (Charme, Deluxe, Deluxe Domaine, Deluxe Familie, Suite Mediterranean, Residentie, Familie Residentie, Superior Residentie, Mediterranean Familie Suite, Residentie met terras)
– Airconditioning
– Haardroger
– Flat Screen televisie
– Gratis WIFI
– Telefoon
– Kluis
– Minibar
– Badjas & slippers
– Nespresso machine
– Restaurant
– Verwarmd buitenzwembad
– Vergaderruimte (max capaciteit 20 personen)
– Fitness & massage
– Roomservice
– Petanque baan
– Fietsverhuur
– Autoverhuur
– Afgeschermd landgoed met prachtige olijfgaard
– Parkeergelegenheid
– Bar & terrassen

Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne
30, Chemin du Pain de Sucre
06800 Cagnes-sur-Mer, Côte d’Azur
Frankrijk
www.sandton.eu/cagnes