Het laatste nieuws

Sandton heropent één van zijn locaties op 24 maart een locatie in Zuid-Frankrijk! Gelegen nabij Nice, slecht 15 km verwijderd vanaf de luchthaven, rustig geleden in tussen de heuvels met een fantastisch uitzicht.
Afgeschermd op een privé domein en verscholen tussen de heuvels van Cagnes-sur-Mer heeft u hier alle rust en privacy. Als u een inspirerende locatie zoekt om uw incentive te organiseren, dan is Sandton Hotel & Résidence Domaine Cocagne ideaal.
Met 33 kamers is er een divers aanbod, van Deluxe kamers tot Suites & Résidenties en met de gastronomische keuken kan uw verblijf niet stuk. Chef Thijs Gelaude zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ook hier een divers aanbod, de Franse keuken met moderne invloeden, wat niet alleen in het restaurant geserveerd hoeft te worden maar de prachtige optie van diner in de olijfgaard is er ook.

De vergaderzaal is uitgerust met moderne faciliteiten en u kunt uiteraard gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk. Geniet van uw pauze aan het zwembad of organiseer hier uw borrel. Het is allemaal mogelijk. Het team staat voor u klaar!
Speciaal voor u biedt Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne 5% korting op de eind factuur als u reserveert in de maanden april, mei, juni, september & oktober 2017. Bij de reservering vermeldt u dan de volgende code FRMICE2017. Reserveren kan via cagnes@sandton.eu of bel naar +33 (0)492 135 777. Voor meer informatie kunt u mailen naam sales.marketing @sandton.eu