Over Den Haag Den Haag is een prachtige MICE bestemming en is professioneel uitgerust om van elk evenement een perfect evenement te maken. U heeft zeker van Den Haag gehoord – het is altijd in het nieuws door het werk van talloze internationale organisaties en bedrijven die in deze stad gevestigd zijn. Den Haag is […]

Verder lezen

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam – Conventiecenter Rotterdam. Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is een karakteristieke en veelzijdige locatie in het centrum van Rotterdam.

Verder lezen

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam – Seminariecenter Rotterdam. Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is een karakteristieke en veelzijdige locatie in het centrum van Rotterdam.

Verder lezen

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam – Seminarie locatie Rotterdam. Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is een karakteristieke en veelzijdige locatie in het centrum van Rotterdam.

Verder lezen

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam – Conferentiecenter Rotterdam. Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is een karakteristieke en veelzijdige locatie in het centrum van Rotterdam.

Verder lezen

Novotel Den Haag City Center – Conferentiehotel Den Haag Centrum. Novotel Den Haag City Centre is een modern, warm en stijlvol viersterrenhotel in de vermaarde Haagse Passage en in het politieke centrum van Den Haag…

Verder lezen

Mercure Hotel Den Haag Centraal – Vergaderlocatie in Den Haag. Mercure Hotel Den Haag Central is een modern vier sterren hotel in het bruisende hart van de stad en is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en auto. Het Centraal station ligt op slechts 10 minuten afstand.

Verder lezen

Mercure Hotel Den Haag Centraal – Seminarieruimte in Den Haag. Mercure Hotel Den Haag Central is een modern vier sterren hotel in het bruisende hart van de stad en is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en auto. Het Centraal station ligt op slechts 10 minuten afstand.

Verder lezen

Mercure Hotel Den Haag Centraal – Hotel voor Seminaries in Den Haag. Mercure Hotel Den Haag Central is een modern vier sterren hotel in het bruisende hart van de stad en is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en auto. Het Centraal station ligt op slechts 10 minuten afstand.

Verder lezen

Mercure Hotel Den Haag Centraal – Hotel voor Conferenties in Den Haag. Mercure Hotel Den Haag Central is een modern vier sterren hotel in het bruisende hart van de stad en is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en auto. Het Centraal station ligt op slechts 10 minuten afstand.

Verder lezen

Novotel Rotterdam Brainpark – Congreshotel Rotterdam. Novotel Rotterdam Brainpark is een viersterrenhotel dat heel kosmopolitisch oogt dankzij de frisse kleuren en de mooie moderne materialen.

Verder lezen

Novotel Rotterdam Brainpark – Conventiehotel Rotterdam. Novotel Rotterdam Brainpark is een viersterrenhotel dat heel kosmopolitisch oogt dankzij de frisse kleuren en de mooie moderne materialen.

Verder lezen

Novotel Rotterdam Brainpark – Conferentiehotel Rotterdam. Novotel Rotterdam Brainpark is een viersterrenhotel dat heel kosmopolitisch oogt dankzij de frisse kleuren en de mooie moderne materialen.

Verder lezen

Novotel Rotterdam Brainpark – Seminariezaal Rotterdam. Novotel Rotterdam Brainpark is een viersterrenhotel dat heel kosmopolitisch oogt dankzij de frisse kleuren en de mooie moderne materialen.

Verder lezen

Novotel Den Haag World Forum – Seminariezaal Den Haag. Novotel Den Haag World Forum bevindt zich boven het gelijknamige congres- en theatercentrum. Het beschikt over 216 kamers en 12 multifunctionele en moduleerbare vergaderzalen.

Verder lezen

Novotel Den Haag World Forum – Congreshotel Den Haag. Novotel Den Haag World Forum bevindt zich boven het gelijknamige congres- en theatercentrum. Het beschikt over 216 kamers en 12 multifunctionele en moduleerbare vergaderzalen.

Verder lezen

Novotel Den Haag World Forum – Conventiehotel Den Haag. Novotel Den Haag World Forum bevindt zich boven het gelijknamige congres- en theatercentrum. Het beschikt over 216 kamers en 12 multifunctionele en moduleerbare vergaderzalen.

Verder lezen

Novotel Den Haag World Forum – Conferentiehotel Den Haag. Novotel Den Haag World Forum bevindt zich boven het gelijknamige congres- en theatercentrum. Het beschikt over 216 kamers en 12 multifunctionele en moduleerbare vergaderzalen.

Verder lezen

Postillion – Hotel met vergaderzalen in Dordrecht. Bij Postillion in Dordrecht vergadert u zeker niet in het eerste het beste business hotel. Dit hotel heeft namelijk de titel “Beste congreslocatie 2014” en de prestigieuze erkenning van 5 vergaderhamers op zak en dat is zeker niet verwonderlijk.

Verder lezen

Postillion – Unieke Conferentiehotel in Dordrecht. Bij Postillion in Dordrecht vergadert u zeker niet in het eerste het beste business hotel. Dit hotel heeft namelijk de titel “Beste congreslocatie 2014” en de prestigieuze erkenning van 5 vergaderhamers op zak en dat is zeker niet verwonderlijk.

Verder lezen