Het laatste nieuws

Radisson Hotel Group heeft haar baanbrekende Radisson Meetings Unbound waardepropositie en AI-aangedreven Radisson Meetings Dream Machine onthuld, waarmee de Radisson Group de wereld van bijeenkomsten en evenementen blijft revolutioneren. Met Radisson Meetings Unbound kunnen meeting- en eventplanners hun creativiteit de vrije loop laten en de wereld van AI-technologie aanboren om nieuwe ideeën te genereren die de grenzen van conventionele meetings en events overschrijden, eventinspiratie te delen en hun verbeelding tot leven te brengen door middel van toekomstgerichte creaties van evenementdroomruimtes.

Het leveren van memorabele evenementen is de kern van Radisson Hotel Group’s Radisson Meetings Unbound waardepropositie, die de kracht van creativiteit in evenementen viert door evenementprofessionals in staat te stellen de toekomst van memorabele bijeenkomsten en evenementen te voorzien. Radisson Meetings Unbound opent de deuren naar nieuwe vergadermogelijkheden en verandert de locaties van de Radisson Hotel Group in dynamische speeltuinen waar creatieve geesten nieuwe ideeën kunnen ontwikkelen en inspiratie voor evenementen kunnen delen.

Om deze nieuwe waardepropositie te vieren, heeft de Radisson Hotel Group haar visionaire digitale innovatie samengebracht met haar expertise op het gebied van bijeenkomsten en evenementen om de Radisson Meetings Dream Machine te lanceren. Met behulp van een op maat gemaakte generatieve AI-tool stelt de Radisson Meetings Dream Machine eventprofessionals in staat om verder te gaan dan de conventionele grenzen, van conceptualisatie tot visualisatie. Evenementprofessionals kunnen het platform gebruiken om visueel verbluffende weergaven te maken van hun gedroomde evenementruimtes. Daarnaast wordt eventinspiratie gedeeld door middel van thought leadership, zoals hoe je eventervaringen kunt personaliseren met AI en echte casestudy’s van succesvolle innovatieve eventformats.

Om de Radisson Meetings Dream Machine tot leven te brengen, organiseert de Group een reeks creatieve workshops en “infinity rooms” op belangrijke bestemmingen in Europa en Afrika. De “infinity room” van de Radisson Hotel Group is een meeslepende ervaring die is ontworpen om evenementplanners te helpen uit hun comfortzone te stappen om hun benadering van vergaderingen en evenementen te herdefiniëren en uit te breiden. Bij het betreden van een bijna pikzwarte vergaderruimte worden deelnemers door een reeks diepgaande visualisatieoefeningen geleid om hen te helpen nadenken over de huidige uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd bij het organiseren van bijeenkomsten en hoe ze door deze verschillende evenementbeperkingen kunnen navigeren, waarbij de nadruk ligt op zintuiglijke ervaringen zoals licht en geluid. Naarmate organisatoren de verschillende fasen van het planningsproces van een evenement doorlopen, wordt de ruimte geleidelijk lichter en onthullen zich langzaam oneindigheidspatronen, ontworpen om co-creatie en gezamenlijke innovatie te vergemakkelijken.

De eerste “infinity room” is onlangs gelanceerd in het Park Inn by Radisson Amsterdam City West. De Radisson Meetings Dream Machine evenementen roadshow zal doorgaan met creatieve en meeslepende evenementen in Düsseldorf, Kopenhagen, Manchester en Johannesburg. Het concept zal de komende maanden tot leven worden gebracht op geselecteerde locaties van de Radisson Hotel Group in samenwerking met het netwerk van sterke lokale partners van de groep.

“In een druk conferentielandschap is het moeilijk om indruk te maken op organisatoren van evenementen en deelnemers. Afgevaardigden verwachten volledig ondergedompeld en betrokken te worden in ruil voor de tijd en moeite die ze nemen om een evenement bij te wonen. Inspiratie en creativiteit zijn nu meer dan ooit nodig. Bij Radisson Meetings blijven we ons inzetten om onze partners te helpen de deuren te openen naar nieuwe vergadermogelijkheden. Radisson Meetings Unbound en Radisson Meetings Dream Machine belichamen ons bedrijfsethos om ervoor te zorgen dat elk moment telt door gebruik te maken van de nieuwste digitale innovatie. Met behulp van baanbrekende AI-technologie worden onze evenementenlocaties omgetoverd tot speeltuinen waar ideeën zweven, verbindingen zich verdiepen en creativiteit bloeit. Elke dag, overal en altijd werken we hard om buiten de gebaande paden te denken en evenementvisies tot leven te brengen, en we zijn er trots op dit spannende nieuwe aanbod en creatieve platform te onthullen,” zegt Daniela Dumitrescu, Global Marketing Strategy Director, Radisson Hotel Group.

Radisson Meetings Unbound is het nieuwste baanbrekende aanbod van het wereldleidende Radisson Meetings team van de Radisson Hotel Group, dat de meest dynamische, flexibele en functionele oplossingen biedt in de moderne vergader- en evenementenmarkt. In 2019 was de Radisson Hotel Group de eerste hotelgroep die alle vergaderingen en evenementen die werden gehouden in de hotels van de Radisson Groep wereldwijd CO2-neutraal maakte, waardoor tot nu toe meer dan 87 duizend ton CO2 werd gecompenseerd voor haar klanten. Radisson Meetings Unbound sluit aan bij de sterkere focus van de Group op digitale innovatie, waardoor de Group een toonaangevende visionair op het gebied van digitale innovatie is geworden. De Group was een van de eersten in de hospitalitybranche die succesvolle klantgerichte, innovatieve digitale ervaringen uitbracht op basis van meeslepende content en digitale replica’s die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop meetingplanners vergaderzalen en de verschillende opstellingen kunnen verkennen, direct kunnen boeken of een verzoek voor een voorstel voor die specifieke ruimte kunnen sturen naast meeslepende virtuele tours die plattegronden, poppenhuisbeelden en een exacte digitale replica van het hotel bieden. Het voordeel van deze technologie strekt zich ook uit tot de interne evenemententeams, omdat zij verschillende opstellingen van vergaderruimtes in realtime kunnen laten zien via smartphones of VR-brillen.

Ga voor meer informatie over Radisson Meetings Unbound en de Radisson Meetings Dream Machine naar: https://www.radissonhotels.com/en-us/meeting-conference-hotels/meetings-unboun

Conferentiehotel Amsterdam – Park Inn by Radisson Amsterdam City West