Het laatste nieuws

Trouwe luisteraars van Qmusic en kijkers van Q2 wisten het al: op zaterdag 11 februari organiseerden de populaire merken Qmusic en Q2 een unieke fun run in de straten van Hasselt. Heel wat pleinen en straten in de binnenstad waren voor de gelegenheid omgetoverd in magisch verlichte plekken vol beleving en straatacts. Met resultaat, want de eerste editie van Q-Run To You lokte zo’n 5.000 mensen naar de Limburgse hoofdstad.
Waaronder 3.000 lopers (die letterlijk naar elkaar toe liepen) en 2.000 party people die kwamen mee feesten op de Q-Run To You Party in de Ethias Arena. Baba Yega opende die party met een wel heel bijzondere neon act en Qmusic dj’s Maarten en Bart-Jan alsook de Brit Jonas Blue namen de dj-honneurs waar.
Ook tijdens de run was er muziek: Pat Krimson en dj Wout brachten de beats op het in neonlicht badende Jeneverplein, Qmusic presentatoren Wim en Jolien draaiden break-up platen op de plek waar de loopduo’s zich opsplitsten en Versuz bemande een podium aan de start.
Fast Forward zat samen met het MEDIALAAN events team aan de tekentafel en werkte de eerste editie van de Q-Run To You uit naar een realiseerbaar concept. Samen namen ze de volledige uitvoering voor z’n rekening. Als dit geen vervolg krijgt, weten we het ook niet meer.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementen bureau voor bedrijfsevenementen – Fast Forward Events