Het laatste nieuws

Begin 2017 opent in Londerzeel de nieuwe eventlocatie Den Berg. Silverspoon neemt de honneurs waar als vaste cateraar. Met de meest verse ingrediënten toveren ze straks culinaire pareltjes op uw bord.
In afwachting van de officiële opening organiseerde Den Berg al enkele open werfmomenten. Op 16 november en 14 december staan er nog 2 edities op het programma.
Wil je een voorsmaakje van de eventlocatie én de gerechten van Silverspoon? Boek dan je plaats voor één van de 2 resterende open werfmomenten.

Tijdens zo’n open werfmoment maak je kennis met de modulaire eventhal voor 600 zittende gasten, de grote parking van 6.000 m2, de vergaderruimtes tot 500 personen, het aanpalende moderne 4-sterrenhotel met eigen shuttledienst en de kookkunsten van Silverspoon.

Zo vertelt Mieke Knabben, eventmanager bij Roularta. “Een fantastisch leuk initiatief. Ook al is alles nog niet tot in de puntjes afgewerkt, je ziet toch direct het potentieel van deze locatie. Grote ruimtes die je kan omvormen tot kleinere zalen, veelbelovende audio en video, en een geweldig goeie catering. Ik kijk al uit naar een eerste event met alles erop en eraan.”

Schrijf je ook in voor een Open Werfmoment van Den Berg.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/exclusieve-cateraar-silverspoon/