Het laatste nieuws

Afgelopen donderdag, 6 oktober, organiseerde PRG een Freelance Event. Voor één keer werden de rollen omgekeerd: de freelancers waren de genodigden van de avond en het event werd voor hen opgebouwd. Met het Freelance Event wilde PRG hen bedanken voor het harde werk tijdens de drukke zomerperiode, met festivals, concert tours, car shows en fashion shows.

Het Freelance Event werd voorgegaan door de eerste Quarterly Staff Meeting, waarin CEO Duncan Verstraeten en COO Thomas Van Lokeren hun beleid voor het komende jaar aankondigden. De meeting werd live gestreamd naar de kantoren van PRG Nederland, Frankrijk en Spanje. Om 17u werd de Staff Meeting beëindigd en ging het Freelance Event van start.

Zo’n 300 freelancers werden uitgenodigd om de vaste medewerkers van PRG te ontmoeten. Erik Knook, Warehouse Manager, gaf om het uur een begeleide tour door de Warehouse. Wanneer onze Freelancers een job komen preppen is het belangrijk dat ze weten wie ze kunnen contacteren en hoe de collega’s van de Warehouse in Tildonk te werk gaan. Zo kunnen ze hun jobs nog efficiënter voorbereiden!

Als geheugensteuntje kregen ze een boekje over de Warehouse mee naar huis. Daarin vonden de freelancers alle contact informatie van de Heads of Departments, de Asset Managers en het Operation Management.

Bij dit alles werd natuurlijk lekker gegeten en gedronken. Een Foodtruck met streetfood zorgde voor lekkere hamburgers en broodjes. We bedanken graag iedereen die aanwezig was op het Freelance Event. Het was een geslaagde avond die zeker smaakt naar meer!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/audiovisuele-productie-voor-evenementen-prg/