Het laatste nieuws

Goed nieuws voor de Kempense zomer. In Link 21, ter hoogte van afrit 21 aan de E313, is het vanaf 1 juli elke dag gegarandeerd zomer. Het unieke complex  herbergt er in juli en augustus een pop-up versie van de bekende cocktailbar SIPS. Manuel Wouters van SIPS, zelf een Kempenaar, selecteerde 21 verfrissende cocktails/longdrinks, waaronder de Belle Perez-cocktail. 

Met de pop-up versie van SIPS @ Link 21 keren de eigenaars van SIPS, Manuel en Olivier Wouters, beiden afkomstig uit Kasterlee, even terug naar hun roots. De uitbaters van Vlaanderens bekendste cocktailbar waren meteen te vinden voor het plan om via hun cocktails de zomer naar de Kempen te brengen. Dat Groep Van Eyck en Groep Heylen, de drijvende krachten achter Link 21, ook van de Kempen zijn, maakt het geheel compleet. 

Manuel selecteerde 21 cocktails/longdrinks voor de pop-up versie van SIPS, waaronder ook de Belle Perez-cocktail. “Belle, die we toch ook associëren met zuiderse sfeer, was als ‘buurvrouw’ van Link 21 meteen te vinden voor een gepersonaliseerde cocktail”, vertelt Cédric Goris van Link 21. “Voor ons is het fijn dat er zoveel enthousiasme is voor dit zomerevent. De voorgaande jaren sloot Link 21 in juli en augustus voor enkele weken de deuren. Wij vonden het jammer dat we deze mooie infrastructuur al die tijd niet benutten. Maar we wilden iets apart voor deze periode. Dankzij Manuel en SIPS kunnen we iets unieks aanbieden, dat perfect past bij het aparte en toch stijlvolle horeca-profiel waar we hier in Link 21 al twaalf jaar aan werken.” 

Met de pop-up bar wil Link 21 zowel de meerwaardezoekende vakantieganger als werknemer/ondernemer aanspreken. “Een cocktail gemaakt volgens de regels van de kunst, door een professional, met een internationale reputatie lijkt ons de ideale afsluiter voor een zomeruitstap of een zomerse werkdag”, denkt Cédric. “Door onze ligging zijn we perfect bereikbaar voor wie een fietsuitstap doet langs de mooie Kempense fietsroutes, maar even vlot bereikbaar voor wie na een werkdag of zomeruitstap met de wagen komt. Een cocktail (met of zonder alcohol !) is tenslotte een ideale voordrink voor wie in de zomer een avondje wil gaan stappen.”

Manuel Wouters zette zijn schouders mee onder dit event. Wouters heeft tonnen ervaring met nationale en internationale events. Van daaruit zag hij meteen potentieel in het project. In samenwerking met Horeca Vlaanderen krijgen zes barmedewerkers van Link 21 gedurende twee dagen een opleiding om de cocktails perfect te bereiden.

Met de 21 geselecteerde cocktails is er voor iedere smaak wel wat te vinden. Gastronomie in een glas….en een ding staat vast: de cocktailcultuur verlaat de Stad en verovert nu ook de Kempen…
SIPS @ Link 21 is open van maandag tot vrijdag, vanaf 12 uur.
Onze pop-up opent voor het eerst op vrijdag 1 juli en sluit de deuren op 2 september.
Op 1 juli geeft cocktailmaster Manuel in hoogsteigen persoon mee de aftrap.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-64059-meeting-rooms-verhuur-eventlocatie-in-herentals–link21.html