Het laatste nieuws

Als award sponsor van de BEA-awards stelde Radarwerk afgelopen week zaal en barpersoneel ter beschikking voor de BEA-awards. Ook de opbouw van het evenement werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van stagehands van Radarwerk. 

De Benelux Event Awards zijn reeds 18 jaar felbegeerde prijzen binnen de event sector. Het evenement zelf weet alle jaren de hele sector onder één dak te krijgen, een belangrijke opdracht dus. Strenge sollicitaties en uitgebreide trainingen hebben de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen : hard werkende studenten en freelancers waar je op kan rekenen.

Radarwerk wil zijn felicitaties geven aan alle finalisten. Het is aan alle event managers en evenementenbureaus dat Radarwerk zijn bestaan dankt en iedere dag streeft naar vooruitgang.

Nu de eerste zonnestralen zijn doorgebroken staat er een zeer drukke periode voor de deur. Als people agency kan Radarwerk echter rekenen op een sterk team waar men op kan bouwen.

Wil je meer weten over Radarwerk? Neem een kijkje op de webstire www.radarwerk.be of neem contact op met Frederik Dekelver .

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-64749-meeting-rooms-conferentielocatie-brugge–concertgebouw-brugge.html