Het laatste nieuws

Voor het vierde jaar op rij verzorgden To The Point Events de Belgian Journey. Een dag vol verrassingen voor 3000 internationale gasten en een ideale start van het wereldberoemde festival Tomorrowland… én dit dan nog op onze nationale feestdag!

Met stadsplan en infoboekje in de hand, verkenden de gasten op eigen houtje hartje Brussel. Op verschillende locaties kregen ze de kans om een stukje België te ontdekken. In Théâtre du Vaudeville werd de trots van ons land voorgesteld met onder andere de ontwerpen van beroemde modeontwerpers, een kickertafel gesigneerd door de Rode Duivels en een film van het nationaal orkest op Tomorrowland 2015. Als kers op de taart werden er drie echte diamanten uitgedeeld en konden de buitenlandse gasten poseren met twee levensechte Smurfen. Een andere stop was het Delirium café, waar men het Belgische gerstenat kon degusteren. Op de Grote Markt kon iedereen een persoonlijke postkaart laten drukken, ondertekenen en naar het thuisfront opsturen. Op het Spanjeplein konden de gasten hun eigen vlag afhalen en kregen ze de kans om Belgische frietjes en door-topchefs-gemaakte-brownies te proeven.

Aan het eind van de dag barstte op de Grote Markt een heuse Belgian Party los, waar de “Unite-vlag” uiteraard niet mocht ontbreken. Voor deze gelegenheid werd het Broodhuis volledig gedecoreerd om helemaal in de Tomorrowland-sfeer te komen. Uiteindelijk begaf iedereen zich in één van de bussen richting ‘The Gathering’ op Dreamville waar het volgende feest kon losbarsten!

Geniet zelf mee van deze geweldige dag in het filmpje. It still feels like it was yesterday…

Filmpje te bekijken via deze link: http://tothepointevents.be/nieuws/belgian-journey-2016/

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/unieke-bedrijfsevenementen-to-the-point-events/