Het laatste nieuws

Bad Rappenau (Duitsland), Alkmaar (Nederland), 22 mei 2017

De aandeelhouders van Losberger Holding GmbH (“Losberger”) en De Boer Structures Holding BV (“De Boer”) hebben overeenstemming bereikt over de overname van De Boer door Losberger. Deze overeenkomst heeft de volledige steun van het management van beide bedrijven en is onderworpen aan de gebruikelijke goedkeuringsprocedures van de mededingingsautoriteiten voor een dergelijke transactie. De overname zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2017 worden afgerond.

De combinatie van Losberger en De Boer, met een gezamenlijke omzet van € 330 miljoen en een personeelsbestand van circa 1.200 medewerkers, zal leiden tot een toonaangevend bedrijf in de verhuur en verkoop van tijdelijke accommodaties in de industriële-, evenementen- en zogenaamde Rapid Deployment Systems (RDS) markten in Europa en met sterke posities in het Midden-Oosten, de VS, China en Zuid-Amerika.

Meer info over de overname lees je hier: http://www.deboer.com/be-nl/over-ons/nieuwsarchief/news-detail/overname-de-boer-structures-door-losberger-creeert-een-van-de-wereldwijd-leidende-aanbieders-in-tijdelijke-ruimtelijke-oplossingen