Het laatste nieuws

Bij het Doviehuis kun je terecht met jullie bijzondere business seminars, waar de wereld van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling samenkomen op een unieke manier.

Als je voor deze locatie kiest dan kies je voor een plaats waar je inspiratie en creativiteit kunt stimuleren. Door ondernemers uit hun dagelijkse omgeving te halen en hen onder te dompelen in een nieuwe, rustige omgeving, open je de deur naar nieuwe perspectieven en mogelijkheden.

Topcoaches en ondernemers kunnen bij hen hun kennis en ervaring delen.

Succesvolle en invloedrijke mensen uit verschillende sectoren komen bij hen samen om te spreken over leiderschap, innovatie, groei en veel meer.

Bij het Douviehuis gaat het niet alleen over het evenement, het is een kans om je horizon te verbreden en jezelf naar nieuwe hoogten te tillen. En dit allemaal op een locatie die net zo buitengewoon is als de ervaring zelf.

Zij hebben slaapgelegenheid tot 32 personen met 10 kamers en 8 badkamers.

In het seminariehuis, voorzien van alle faciliteiten kun je terecht voor jullie business om daarna te ontspannen in de vakantiewoning met wellness ernaast.

Daarnaast bieden ze catering aan op maat met hun chef aan huis of helpen jullie graag met leuke adresjes in de buurt.

Een lijst voor ontspannende activiteiten ligt bij hen klaar zodat jullie hier geen tijd aan verliezen. De zaakvoerders zijn geboren en getogen in het West-Vlaamse Poperinge, dus ze kennen de leuke plekjes als geen ander. Contacteer hen vrijblijvend voor een offerte of rondleiding via ellen@douviehuis.be of 0486/794982.

Vergaderlocatie omgeving Westhoek – Douviehuis