Het laatste nieuws

Van 4 tot en met 8 juli vond in de gebouwen van KU Leuven de 43ste editie plaats van de ‘European Physical Society Conference on Plasma Physics’. De ontvangst van deze druk bijgewoonde vijfdaagse conferentie was niet alleen een eer voor de bekendste Belgische universiteit, maar evenzeer voor Organic-Concept dat er 2 Silhouette tenten mocht plaatsen.

De organiserende EPS Plasma Physics Division staat voor een breed programma ‘plasma physics’, gaande van onderzoek naar nucleaire fusie over ‘Lage Temperatuur Plasma’ tot en met astrofysische plasma’s.

Elk jaar opnieuw vindt een door specialisten uit de hele wereldwijd bijgewoond congres plaats op een uitgelezen plek en dat was dit keer in Leuven in de gebouwen van de KUL.

De organisatie werkte nauw samen met het Congres- en Eventbureau van KU Leuven zelf dat op haar beurt Organic-Concept inschakelde voor de levering en vakkundige plaatsing van een 20 x 39 m grote Silhouette tent – overigens de grootste die het bedrijf heeft. Aan deze ‘gigant’ werd een 10 x 28 m grote tent geconnecteerd die dienst deed als keukentent. Om het geheel netjes af te werken, werden rondom rond ook houten balustrades voorzien door Organic-Concept.

Bron: Eventnews.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/exclusieve-tenten-organic-concept/