Het laatste nieuws

“Daar heb je ze weer!”, zullen ongetwijfeld velen denken. Elk jaar posten we een bericht in deze trend, maar dit jaar is werkelijk ongezien! Met een absolute piek in september en oktober, was 2016 het drukste evenementieel jaar sinds de start van JADA events. De kick van de deadlines en de drukte heeft ons allemaal gegrepen en we zijn dan ook zeer blij met deze positieve evolutie. Daarbij komt dat we volgend jaar 10 jaar bestaan en dat laten we niet graag ongemerkt voorbij gaan.

Maar geen vooruitgang zonder enige reflectie. Terugblikkend op het voorbije jaar hebben we heel wat uiteenlopende events georganiseerd, van opendeurdagen en netwerkevents tot familiedagen en jubilea, voor zowel bestaande als nieuwe klanten, met toch wel enkele noemenswaardige pronkevents

Opening NIKE ELC Ham
NIKE ELC opende met veel trots haar nieuwe, imposante distributiecentrum te Ham en koos voor JADA events als eventpartner. De VW busjes waar ze vroeger de leveringen mee deden, werden de VIP shuttles om rond het volledig ecovriendelijke gebouw te rijden. Vervolgens keken de gasten met grote ogen naar de futuristische presentatie die over de ganse witte dome werd geprojecteerd. Het lint van inpaktape werd geknipt door o.a. Minister Kris Peeters en de COO van NIKE world, waarna men genoot van de gegidste rondleidingen binnen in het nieuwe gebouw, virtual reality brillen en een muzikale walking dinner op de gezellige patio. U zag dit event hoogstwaarschijnlijk ook uitgebreid vermeld in de pers.

Driedaags jubileum van Durabrik
Durabrik blies dit jaar 50 kaarsjes uit en dat werd 3 dagen lang feestelijk gevierd met leveranciers, klanten, vrienden en personeel. In totaal brachten we meer dan 1000 mensen terug naar de tot verbeelding sprekende jaren ’60. Van flipperkasten tot een echte Cadillac Coupe De Ville. In dit vintage decor genoten de gasten van heerlijke hapjes en buffetten met gerechten recht uit oma’s keuken, een lekker dessertenbuffet en een grote ’50 jaar Durabrik’ taart.  Supershake en DJ WiMer gaven het beste van zichzelf en zetten de dansvloer in vuur en vlam.

Momenteel is het JADA team druk bezig met het voorbereiden van reeds vastgelegde events voor het volgende jaar. Met onze vaste klanten en de nog steeds groeiende klantenportefeuille ziet 2017 er al zeer veelbelovend uit, met persoonlijk hoogtepunt een mysterieuze avond voor ons 10-jarig bestaan! Het belooft een uniek belevingsevent te worden met als doel onze klanten en partners te bedanken voor de trouwe samenwerking doorheen de jaren. We willen met dit event ook zeker blijven inspireren en tonen waartoe JADA events in staat is. Keep on the lookout voor ons meest wonderlijke event ooit!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/organisatie-van-evenementen-jada-events/