Het laatste nieuws

Begin 2017 opent in Londerzeel de nieuwe eventlocatie Den Berg. Je kon al een eerste voorsmaakje krijgen tijdens de open werfmomenten op 28 september en 12 oktober.

Heb je die gemist? Reserveer dan snel één van de laatste plaatsen voor 16 november of 14 december.

Tijdens zo’n open werfmoment maak je kennis met de modulaire eventhal voor 600 zittende gasten, de grote parking van 6.000 m2, de vergaderruimtes tot 500 personen en het aanpalende moderne 4-sterrenhotel met eigen shuttledienst.

“Een fantastisch leuk initiatief”, vertelt Mieke Knabben, eventmanager bij Roularta. Zij nam deel aan het tweede open werfmoment bij Den Berg en was danig onder de indruk. “Ook al is alles nog niet tot in de puntjes afgewerkt, je ziet toch direct het potentieel van deze locatie. Grote ruimtes die je kan omvormen tot kleinere zalen, veelbelovende audio en video en een geweldig goeie catering. Ik kijk al uit naar een eerste event met alles erop en eraan.”

Gastronomisch scheert Den Berg inderdaad hoge toppen. Silverspoon, één van de referenties in de eventwereld, is de vaste cateraar van deze nieuwe eventhal en legt de culinaire lat bijzonder hoog. Leuk detail: vanuit de zaal zie je het keukenteam in actie.

Zin in een voorsmaakje? Schrijf je in voor één van de 2 resterende open werfmomenten.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/conferentielocatie-londerzeel-den-berg/