Het laatste nieuws

Gelegen in het pittoreske dorp Watou, aan de grens met Frankrijk maar toch nog net in West-Vlaanderen, bieden wij een prachtige vakantiewoning en seminariehuis die perfect zijn voor grote groepen.

Onze vakantiewoning biedt comfortabele accommodatie voor maximaal 32 personen, met 10 ruime kamers die zijn ingericht met oog voor detail en comfort. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende omgeving om te netwerken, te brainstormen of gewoon te ontspannen, ons vakantiehuis biedt de perfecte setting voor een geslaagde teambuilding.

Daarnaast beschikken we over een seminariehuis dat plaats biedt aan maximaal 100 personen. Met moderne faciliteiten en technologische apparatuur, is ons seminariehuis ideaal voor bedrijfspresentaties, workshops, trainingssessies en andere zakelijke evenementen. De ruime en lichte zalen zorgen voor een inspirerende omgeving waar creativiteit en samenwerking kunnen gedijen.

Watou, ook wel bekend als het dorp van hoge gisting, biedt een charmante en rustgevende omgeving die de perfecte achtergrond vormt voor een geslaagde teambuilding. Bovendien bevindt onze locatie zich op slechts 5 minuten van het prachtige Helleketelbos, waar je kunt genieten van de natuur en teamactiviteiten in de buitenlucht kunt organiseren.

Na een lange dag vergaderen, wandelen of teamactiviteiten, kunnen jij en je team ontspannen en tot rust komen in onze sauna. Geniet van de warmte en ontspanning terwijl je je geest en lichaam verfrist voor de volgende dag vol activiteiten.

Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een teambuilding, bedrijfsuitje of ander bedrijfsevenement, ons vakantiehuis en seminariehuis in Watou bieden de perfecte combinatie van comfort, gastvrijheid en inspiratie. Neem vandaag nog contact met ons op om je evenement te plannen en samen een onvergetelijke ervaring te creëren voor jou en je team!

ellen@douviehuis.be
0486794982
www.douviehuis.be

Vergaderlocatie omgeving Westhoek – Douviehuis