Het laatste nieuws

Op uitnodiging van Meet in Mechelen bezocht een tiental executive assistants van grote bedrijven vorige vrijdag een aantal hotels en eventlocaties in Mechelen. Het doel: inspiratie opdoen voor hun volgende vergadering, bedrijfsevent of teambuilding.

“Velen weten nog altijd niet dat je gratis een beroep kan doen op de diensten van congresbureau Meet in Mechelen. Dat hebben wij tijdens het bezoek nogmaals onderstreept”, vertelt Kurt Callaert van Meet in Mechelen. “Maar bovenal toonden we hen natuurlijk de troeven van Mechelen voor het zakentoerisme. Het is een compacte stad op mensenmaat die door de centrale ligging heel vlot bereikbaar is.”

De eerste reacties van de deelnemers zijn alvast enthousiast. Er zijn intussen zelfs al een paar concrete aanvragen binnen voor de organisatie van een event of vergadering in Mechelen.
Cindy Lemaen van de firma Bayer vond het alvast een inspirerende dag. “Ik vond het zeer nuttig om even de tijd te nemen en enkele ongekende, verrassende, mooie locaties in Mechelen te ontdekken”, vertelt ze ons.

Ben jij ook geïnteresseerd in een inspiratiedag in Mechelen? Of blijf je graag op de hoogte van de laatste tips en suggesties?  Schrijf je dan in op de maandelijkse nieuwsbrief van Meet in Mechelen.
Tot binnenkort!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau in Mechelen – Meet in Mechelen