Het laatste nieuws

Tijdens de zomermaanden is Oostende ‘the place to be’: zon, zee, strand… het klinkt bijna idyllisch. Maar Oostende is zoveel meer dan dat. De stad aan zee is zonder twijfel één van de mooiste meeting en incentive bestemmingen van het land. Het ganse jaar door.

Met 30 hotels en 5 000 bedden heeft Oostende het breedste gamma aan 3 en 4 sterren hotels aan de Belgische kust. Bovendien zijn de meeste meeting en congreslocaties voorzien van de modernste technologieën.

Congressen en seminaries

Oostende heeft alles voorhanden om jouw congres of seminarie aan de kust te organiseren. Kursaal Oostende is één van de grootste congres centra in België met een capaciteit van meer dan 3 000 personen. Het Fort Napoleon is een authentieke locatie in het midden van de duinen en leent zich er perfect toe om teambuildings, familiedagen of productvoorstellingen te organiseren. Het maritieme museum schip Mercator is ideaal voor een receptie of walking dinner. Het Wellington Hippodroom is dan weer uiterst geschikt voor beurzen en diners, dankzij de grote oppervlakte van 1 500 m².

Bedrijfsevenementen

De ‘Stad aan zee’ is de ideale uitvalsbasis voor allerhande bedrijfsevenementen: personeelsfeesten, productvoorstellingen, teambuildings, incentives, … Wat betreft incentives, heb je een ruime keuze uit culturele, sportieve, culinaire en avontuurlijke activiteiten. Meet in Oostende helpt je graag in het vinden van de meest geschikte activiteit en stelt een originele formule voor je evenement voor.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/conventie-bureau-van-oostende-meet-in-oostende/