Het laatste nieuws

Event Masters laat je graag kennismaken met haar producten en daar is geen beter manier voor dan het gewoon aan den lijve te ondervinden. Toch?! Ze selecteerden enkele Event Masters-concepten, vonden Van der Valk Hotel als partner in crime voor de locatie en boksten een muzikale en culinaire VIP-avond in elkaar. 

Op donderdag 23 maart word je uitgenodigd in Van der Valk Hotel Beveren voor een culinaire avond waarbij het aperospel ‘Team Tonic’ gevolgd wordt door een heerlijk diner. Maak tijdens het diner kennis met enkele muzikale teambuildingprogramma’s van Event Masters in het unieke kader van Van der Valk Hotel Beveren.

Programma

18u – 19u: Ontvangst & rondleiding
19u – 19.30u: Aperospel Team Tonic
19.30u – 22.30u: Heerlijk diner in combinatie met verschillende spelconcepten
“Crescendo & Boom Time”

Mis deze avond niet!

Team Tonic

Team Tonic is de perfecte afsluiter van uw congres en combineert teambuilding met het immer populaire slaapmutsje! Geniet van stimulerende gesprekken, luchtige competitie en enkele frisse G&Ts.

Crescendo

Toegegeven, het lijkt onhaalbaar. En toch is het mogelijk om een groep mensen zonder muzikale achtergrond te veranderen in een orkest. En dit in amper 60 minuten!
Crescendo is een veeleisende teambuildingactiviteit die uw teamleden uitdaagt om het onderste uit de kan te halen van hun potentieel. Muziek raakt de ziel en zet mensen in beweging. Crescendo als teambuilding beweegt uw team tot ongeëvenaarde prestaties.

Boom Time

Boom Time is een unieke ijsbreker of energizer voor conferenties. Teams verenigen zich terwijl ze zelf adrenaline-oppompende muziek creëren.
Deelnemers van de conferentie maken samen muziek met een Boomwhacker. Wat is een Boomwhacker? Boomwhackers Tuned Percussion Tubes zijn lichtgewicht, holle, kleurgecodeerde, plastic buizen, en door hun lengte afgestemd voor een verschillend geluid.
Gewapend met een Boomwhacker volgen de deelnemers een high-tech visuele interface die hen gidst in hun samenwerking naar een vurige symfonie. De visuele interface toont kleurgecodeerde blokken op een groot scherm. Deelnemers gebruiken timing en teamwork om met hun buizen te slaan en zo muzikale noten te creëren telkens een muzieknoot een gekleurd blok raakt. Terwijl het event vordert, groeit de complexiteit en versnelt het tempo: de blokken bewegen sneller en de teams moeten sneller en krachtiger reageren om het opzwepende ritme te behouden en samen naar het hoogtepunt van uw conferentie te gaan!

Van der Valk Hotel Beveren

Van der Valk Hotel Beveren is centraal gelegen in een landelijke omgeving en bevindt zich nabij enkele historische bezienswaardigheden, zoals het Fort van Haasdonk en kasteel Cortewalle. In het Van der Valk Hotel Beveren kan je heerlijk ontspannen. Trek baantjes in het zwembad of neem plaats in de stoomcabine. Tegen een supplement, kan je er ook genieten van sauna’s, een heet stoombad, voetbaden, een belevenis douche, relaxruimte… De fitnessruimte bevat hoogwaardig fitnessapparatuur. Kinderen kunnen zich in dit hotel uitleven in de indoor speeltuin. Bij het Van der Valk Hotel Beveren kan je dagelijks genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet in het restaurant de Mangerie. Voor de lunch en het diner maak je in dit restaurant een keuze uit seizoensspecialiteiten en klassieke gerechten uit de Franse keuken. De Ozzo sushi & lounge bar is een gezellig trefpunt dat de deuren opent vanaf 9u en waar je sushi kan verkrijgen vanaf 12u. In de zomermaanden is het heerlijk genieten van de zon op het grote zonneterras. 

Ontdek de mogelijkheden die Event Masters & Van der Valk Hotel Beveren te bieden hebben. Schrijf je in voor 14 maart en ontvang nadien een mail met meer gedetailleerde informatie. Graag tot dan!