Het laatste nieuws

Horta
De ijzeren spanten die u hier kan bewonderen werden oorspronkelijk gebruikt in het volkshuis te Brussel, van de bekende Art Nouveau architect Victor Horta. De Art Nouveau zaal gelegen op de tweede verdieping is een imposante feestzaal waar allerlei evenementen kunnen doorgaan.
Er kunnen 100 tot 500 personen plaatsnemen aan tafel en er zijn receptiemogelijkheden tot 1.000 personen. Het aangrenzend dakterras biedt plaats aan 250 personen.
http://www.grandcafehorta.be/

De Spiegelzaal
Deze bevindt zich in het voormalig Koninklijke Paleis op de Meir. Het is een weelderig rococogebouw met laatbarokke invloeden. De Spiegelzaal gelegen op de eerste verdieping is geschikt voor diners tot maximum 100 personen en recepties tot 250 personen.
http://www.spiegelzaal.be/

De Ark
De Ark is gelegen naast het Pomphuis, met prachtig zicht op de haven van Antwerpen. Deze prestigieuze theaterzaal, geboren in 1993 ter gelegenheid van Antwerpen culturele hoofdstad van Europa, werd tot polyvalente evenementenzaal omgedoopt.
Geschikt voor diners tot 250 personen en recepties tot 350 personen.Beschikt over een prachtig terras met uniek uitzicht op de haven.
http://www.deark-antwerpen.be/