Het laatste nieuws

In de drukke wereld van zakelijke bijeenkomsten en teambuilding is PXL-NeXT een verademing. Ze bieden niet alleen vergaderingen aan, maar een totaalervaring die de professionele samenwerking versterkt en de teamgeest verhoogt door middel van plezierige activiteiten.

Op de exclusieve rooftoplocatie “De Dialoog” worden deelnemers ondergedompeld in een sfeer van rust, schoonheid en intimiteit, met een panoramisch uitzicht over Hasselt als extraatje. Hier komen groepen tot 50 personen samen voor vergaderingen, lunches of diners.

Wat PXL-NeXT echt onderscheidt, zijn de innovatieve “business & fun” arrangementen. Deze combineren zakelijke vergaderingen met unieke ervaringen, zoals verfrissende cocktailworkshops, meeslepende kooklessen door gerenommeerde chefs en avontuurlijke uitjes naar Sparkx, Europa’s grootste sportainmentpark.

De “Meet & Mix” arrangementen bieden een cocktail van teambuilding en smaak, terwijl de “Meet & Taste” opties culinaire hoogstandjes beloven. Voor de avontuurlijke geesten is er de “Meet & Play” mogelijkheid, waarbij teams zich onderdompelen in de opwindende wereld van Sparkx.

Elk arrangement is inclusief accommodatie in “De Dialoog”, een hartelijk welkomstdrankje en een teambuildingactiviteit. All-in formule vanaf euro 95,00 p.p. en variërend afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met het PXL-NeXT event team via events@pxl-next.be of +32 11 77 57 00.

Ervaar de perfecte mix tussen werk en plezier bij PXL-NeXT – waar professionaliteit en vermaak samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Multifunctioneel centrum voor levenslang leren, meetings en events in Hasselt – PXL-NeXT