Het laatste nieuws

Veel van de Olympische Spelen zullen Peter & Lieve deze zomer niet gezien hebben. Terwijl atleten een gooi deden naar het goud, zetten zij hun schouders onder de bouw en renovatie van een exclusieve eventlocatie in Londerzeel. De lange eindspurt volgde in het najaar. Vorige week opende de zaal dan officieel haar deuren.

Events met veel troeven
Op het menu onder andere een modulaire eventhal voor 500 zittende gasten, een parking van 6.000 m
2, 4 vergaderzalen voor 2 tot 500 personen én een huiscateraar om duimen en vingers bij af te likken. Sterker nog: met een videowall, smartboards en hd-camera’s voor liveopnames zijn ook de laatste technologische snufjes goed vertegenwoordigd.

Events vlakbij
Eventlocatie Den Berg ligt in het landelijke Londerzeel. Op 2 km van de op- en afrit van de A12 én knal in de driehoek Antwerpen-Mechelen-Brussel. Wie na z’n bedrijfsevent of laat nieuwsjaarsfeest graag blijft overnachten, kan trouwens één van de 30 luxekamers in het aanpalende 4-sterrenhotel boeken.

Events met smaak
Met Silverspoon kruipt bovendien een cateraar van het allerhoogste niveau achter het fornuis. Het cateringhuis combineert een doordacht fooddesign met kraakverse producten en een vlekkeloze bediening. Samen met u kijken ze naar het thema, de aankleding, de materiaalkeuze en het menu. Met oog voor detail én uw budget.

Events met karakter
Den Berg is een voormalige opslagplaats van spoorwegmateriaal en blinkt na een stevige opknapbeurt uit als unieke eventlocatie. De originele gietijzeren profielen werden behouden en geven het pand het nodige karakter. Een afwerking met wit schilderwerk en houtaccenten zorgen voor een warme sfeer.
Een terechte nieuwkomer op uw lijstje met toplocaties, dus.
Bekijk hier al onze mogelijkheden op onze
gloednieuwe website: www.eventsdenberg.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conferentielocatie Londerzeel – Den Berg