Het laatste nieuws

Tropisch summer event als dank voor een succesvol jaar! 

Als dank voor een succesvol jaar vol schitterende events nodigde OCEANDIVA op vrijdag 22 juli jl. haar gewaardeerde klanten aan boord uit voor een spectaculaire verwenavond met, als klap op de vuurpijl, de wereldberoemde vuurwerkshow; Düsseldorf Rhein-Kirmes-Feuerwerk. Binnen 3 dagen werd het maximum aantal van 350 gasten al bereikt, “ons eigen klantenevent voor Duitsland is geboren!”, aldus Mandy Berding, General Manager OCEANDIVA.

250.000 duizend toeschouwer
De genodigden, allen rechtstreeks klant of relatie van OCEANDIVA, troffen het niet alleen met de culinaire verwennerij en service van hoog niveau, maar ook de weergoden waren duidelijk in een goede bui op deze mooie vrijdagavond. Het gezelschap kon in hun zomerse outfit en vanaf het buitendek genieten van de vaartocht en van het vuurwerkspektakel later op de avond. Zowel aan boord als op de kade was het een gezellige, drukke bedoening: zo’n 250.000 man stond aan de kade waar OCEANDIVA lag aangemeerd, waardoor het aandeed als een gigantische arena met het schip als epicentrum. “Zo’n mooie samenloop van elementen doet het meteen goed, maar het succes van het event zit vooral in het enthousiasme van onze klanten, het team en de partners.” vertelt Mandy.

“Dat we nu ook een eigen klanten- en marketing-event in Duitsland hebben, net als het Nederlandse concept ONZEBORREL, geeft een enorme kick. Nu België nog!”

Dit event is also powered by: Broich Catering, Mise en Place, On the Rock, Flylo, Photoflyer, Hulskamp Audiovisueel, Hyatt Regency en Maritim hotel Düsseldorf.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/evenementen-locatie-op-het-water-oceandiva/