Het laatste nieuws

Tickets vanaf € 17,50 p.p.!

ONZEBORREL, het ‘enige varende muziekcafé met klasse en live entertainment’, een idee van OCEANDIVA dat al meer dan 5 jaar een groot succes is in Amsterdam en omstreken, is op 3 juni jl. onder IDEA-members geïntroduceerd als event-concept voor de evenementenbranche. Met dit concept is OCEANDIVA toegankelijk geworden voor kleinere bedrijven, groepen en particulieren. 

Ideaal bedrijfsuitje!

OCEANDIVA nam de IDEA-members mee in de wereld van ONZEBORREL, waarna zij aan boord van OCEANDIVA FUTURA gingen voor het meemaken van de 23ste en wederom uitverkochte editie van het event. ONZEBORREL bestaat uit vier onderdelen: borrelen, lekker eten, varen over ’t IJ en er wordt gegarandeerd gedanst zodra de live-band begint te spelen. Zoals altijd draait het bij ONZEBORREL om plezier, ongecompliceerdheid en gezelligheid voor de ‘Vrienden van OCEANDIVA’. Of, zoals Maarten Schram van IDEA zegt: “Iedereen heeft het naar hun zin, jong en oud!”.

4 keer per jaar gaan de 600 tickets als warme broodjes over de toonbank. Tickets zijn er vanaf € 17,50 p.p. en er zijn bedrijfsarrangementen. Tevens is het mogelijk een eigen ruimte te reserveren. Het event duurt van 18.00u tot 23.30u en vindt plaats in Amsterdam.

Next stop: vrijdag 2 september, Amsterdam!

Mis de boot niet! Meer informatie over ONZEBORREL? Ga naar www.onzeborrel.nl!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-48979-meeting-rooms-evenementen-locatie-op-het-water–oceandiva.html